spominčica ti moraš pa poklicat zato, da začnete z IVF ICSI. Torej boš novembra že grela svoje . Dobivala boš hormone, da boš pridelala čimveč foliklov (posledično jajčec). Ko bodo folikli dovolj veliki, dobiš stop injekcijo (naju to čaka naslednje leto, če sem pa kaj narobe povedala, naj me kdo popravi), naslednji dan, mislim, da ima tvoj najprej oddajo semena, ti punkcijo, nato oplodijo jajčeca. Povejo koliko si jih pridelala, koliko je oplojenih. Čez tri dni ti jih vstavijo, največ tri mislim da. Ostale zamrznejo, in ti tvoji zamrznjenčki čakajo na naslednji postopek, če ti slučajno ne uspe. Štejejo pa v ta postopek. Če ne pa vprašaj Goyo, neni, aljčo ali Kalino. Te so to že čez dale, pa vejo kako zgleda.
Katere fosilke pa pogrešaš, cmokec je rodila v petek, Pia julija, Tia avgusta. Tinkamiška ima božiča rok, Astra je postala biba77 ta mesec, junija dobita novega člana, Anitka ima malo pavze, Aljči je uspelo po prvem IVF-u, mojca9000 čaka na prvi IVF. Maša26, je sedaj massa26, še vedno čaka, andrejka je anadejka ji tudi še ni uspelo, v novembru ju čaka IVF ICSI. Ameli je tudi že rodila. Če sem pa kako pozabila, naj mi pa oprosti.