cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Še nekaj o moderatorjih

clock-img

23.07.2008, 11:56

clock-img

Anonimen

Ne, ne bom jih kritizirala, imam pa eno prošnjo, idejo, pobudo, kakor želite. Namreč, včasih je težko dobiti kakšnega moderatorja, ko ga nujno potrebujemo in ne vem kateri je trenutno prisoten, ker imajo nekateri od njih v profilu označeno, da se jih ne prikaže na seznamu prisotnih uporabnikov.

Da bi moderiranje forumov, brisanje, zaklepanje in podobno potekalo hitreje in učinkoviteje, se mi zdi, da moderatorji te funkcije ne bi smeli uporabljati. Samo na Čvekanju v tri dni npr. je moderatorjev več, in potem moraš zs poslati vsem, ker ne veš kdo je dejansko prisoten, ker imajo vsi skrito prisotnost.

Tako bi morali imeti vsi moderatorji to možnost izključeno, uporabniki jih tako lahko damo med kontakte in takoj ko gremo na zasebna sporočila, vidimo kateri od njih je trenutno prisoten in na koga se lahko takoj obrnemo.

Mnenja?

< Sporočilo je popravil hothien -- 23.7.2008 12:05:36 >

clock-img

23.07.2008, 12:03

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Preveč razmišljaš user posted image .

No, meni se zdi to okej.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

23.07.2008, 12:03

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Še boljše pa bi bilo, da jim RR kaj malega plača, za recimo dežuranje. Jaz vam zastonj že ne bi teh budalaštin brala user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

23.07.2008, 12:37

clock-img

Jerneja_

pencil-img

4043

Moderatorji ne smejo imeti zakritega profila.

clock-img

23.07.2008, 12:39

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

A je profil in status isto?
Jerneja je tole napisala isto minuto, kot sem jaz gor prišla, pa je po statusu odsotna.

clock-img

23.07.2008, 12:57

clock-img

Jerneja_

pencil-img

4043

Ne ni isto profil je eno status pa drugo.

clock-img

23.07.2008, 12:58

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Jerneja RR

Moderatorji ne smejo imeti zakritega profila.

Za profil je meni vseeno, mislim na stauts prisoten ali odsoten.

clock-img

23.07.2008, 13:00

clock-img

Jerneja_

pencil-img

4043

No to je pa nekaj drugega. Profila pa načeloma ne smemo imeti zakritega; o statusu in tem, da nas kaže na seznamu uporabnikov pa se bomo pogovorili.

clock-img

23.07.2008, 15:27

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Ne, ne bom jih kritizirala, imam pa eno prošnjo, idejo, pobudo, kakor želite. Namreč, včasih je težko dobiti kakšnega moderatorja, ko ga nujno potrebujemo in ne vem kateri je trenutno prisoten, ker imajo nekateri od njih v profilu označeno, da se jih ne prikaže na seznamu prisotnih uporabnikov.

Da bi moderiranje forumov, brisanje, zaklepanje in podobno potekalo hitreje in učinkoviteje, se mi zdi, da moderatorji te funkcije ne bi smeli uporabljati. Samo na Čvekanju v tri dni npr. je moderatorjev več, in potem moraš zs poslati vsem, ker ne veš kdo je dejansko prisoten, ker imajo vsi skrito prisotnost.

Tako bi morali imeti vsi moderatorji to možnost izključeno, uporabniki jih tako lahko damo med kontakte in takoj ko gremo na zasebna sporočila, vidimo kateri od njih je trenutno prisoten in na koga se lahko takoj obrnemo.

Mnenja?

Kar si napisala ne drži, ker sem moderatorka čveka, in imam vidno če sem prisotna in viden profil.

LP Shorty

clock-img

24.07.2008, 12:26

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem