cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Še enkrat športni voziček

clock-img

02.06.2004, 23:24

clock-img

Timotej

pencil-img

124

Ej, punce, ki imate izkušnje, a je pri športnem vozičku nujno, da mora imeti vrečo za noge oz.pokrivalo za nogice???Saj ne voziš otročka venih pozimi, ko sneži, kaj pravite. Gledala sem še voziček ABC TEmpo Light. A katera pozna zadevo? Rada bi kupila res fini športni voziček, pa ne vem, kaj kupiti, da bo uadeva OK???Help.

clock-img

03.06.2004, 07:53

clock-img

Alenka-4

pencil-img

27

Mi smo pozimi imeli vrečo za nogice. Je kar fino, da pikici ni hladno v noge. Imam ABC Fokus in sem jo kupila zraven vozička. Vedi, da otrok v vozičku sedi in zato potrebuje več toplote, kot ti, ki ob vozičku hodiš.

clock-img

03.06.2004, 09:54

clock-img

malika

pencil-img

3199

Saj lahko to vrečo tudo dodatno dokupiš. Naše dete je rojeno januarja in mi hodimo ven že od vsega začetka v vsakem vremenu, pa naj bo sneg ali dež.
In ker te vreče še nimam, jo imam na jesen namen nabaviti-obvezno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem