cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Še ena nosečka z dvojčki

clock-img

24.02.2007, 16:43

clock-img

Neža81

pencil-img

717

Dan!

Pridružujem se klubu nosečk z dvojčki. Sem v 6 tednu in že imam skrbi, namreč v 5 tednu sem začela krvavet, zato so me v bolnici obdržali en dan. Po prihodu domov sem še isti dan popoldan spet začela krvavet. Zaenkrat ne vedo vzroka krvavitve, glavno da sta user posted image user posted image  vredu. Ker sem do user posted image user posted image  prišla z zunajtelesno oploditvijo in sem trenutno nabasana s hormoni, imam jajčnike 5 krat povečane, zato me hudo hudo boli pod trebuhom. Žal se je zraven enega user posted image naredil hematon - vodna cista, zato se bo mogoče poslovil user posted image . V torek imam ultrazvok, kjer se bo baje že slišalo bitje srčkov, če bo seveda vse vredu.

Ker je to moja prva nosečnost, do katere sem potrebovala 3 leta, ujpam, da mi boste pomagale s kakšnimi nasveti. Rok poroda pa je 24.10.2007.

Prijeten preostanek sobote!!!

clock-img

24.02.2007, 17:34

clock-img

Tonchka

pencil-img

318

Iskrene čestitke za  user posted image  user posted image in upam da bo s tabo in tvojima pikicama vse v najlepšem redu. Lepo in zdravo nosečnost ti želim. user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.02.2007, 17:39

clock-img

eva1

pencil-img

4835

superuser posted image user posted image user posted image upam da obdržiš oba user posted image user posted image ...saj ti si tista neža ki je nekaj časa nazaj redno sodelovala na RR ane?!
zdravno nosečnost ti želim!

clock-img

24.02.2007, 18:18

clock-img

Neža81

pencil-img

717

Jaz sem tista neža ja, fosilka user posted image

clock-img

24.02.2007, 18:42

clock-img

Udb

pencil-img

5380

NEža!!! Iskrene čestitke! Pa predvsem veliko pozitivnih misli!! Se te tudi jaz spominjam od prej. DRži se!!user posted image

clock-img

24.02.2007, 19:48

clock-img

bianka

pencil-img

203

Čestitam in ti želim veliko sreče.

clock-img

24.02.2007, 19:51

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Neža, čestitke in bom držala pesti, da bo z obema otročkoma vse OK. Tebi pa želim mirno in neproblematično nosečnost.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

24.02.2007, 20:03

clock-img

smotka lonib

pencil-img

2043

Neža 81! Iskrene čestitke in lepo nosečnost ti želimuser posted image user posted image user posted image !

Lep pozdrav!

clock-img

24.02.2007, 20:18

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Česitke za user posted image user posted image . Držim pesti, da bo z obema vse vredu, tebi pa želim čim lepšo user posted image  s čim manj težavami.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

24.02.2007, 22:11

clock-img

brina_3

pencil-img

743

dvojne čestitkeuser posted image user posted image
pa mirno nosečnostuser posted image user posted image

clock-img

24.02.2007, 22:38

clock-img

guppy

pencil-img

1968

user posted image user posted image user posted image  držim pesti, da bo vse OK!!!!

clock-img

24.02.2007, 23:16

clock-img

katipi

pencil-img

937

user posted image user posted image user posted image user posted image  Držimo pesti za vse nas user posted image !!

clock-img

25.02.2007, 10:21

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Čestitke in upam, da se vse v redu izteče user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.02.2007, 10:35

clock-img

LIDJOČKA

pencil-img

276

Čestitke user posted image user posted image  in vse lepo ti želim, pa držim pesti, da bo vse OK .

clock-img

26.02.2007, 06:27

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

čestitam, Neža81user posted image ....nas je pa res veliko "dvojnih mamic" naenkrat. Bravo!!!

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

26.02.2007, 10:02

clock-img

ANDREJA 75

pencil-img

264

ČESTITAM user posted image user posted image user posted image PA VELIKO SREČE!!!!

16.05.2007 sta se nam pridružila MAJ IN GAL!!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem