cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Še ena, ki zbira pogum

clock-img

17.04.2006, 13:11

clock-img

Anonimen

Ojla punce!
Berem vas že precej časa in tako skrito, neopazno zbiram pogum, da tudi jaz začnem z ločevalno dieto. Sicer nimam ne vem kako visokih ciljev, rada bi namreč shujšala cca 5 - 6 kg. Zdaj pa me zanima; tiste ki ste že hujšale in tudi shujšale, koliko se vam je zadeva poznala na telesu? Ste najprej opazile na oblačilih, da vas je manj ali so dokaz bili samo kilogrami?
Meni je namreč bolj kot to, da vidim na tehtinci, pomembno da bo rezultat viden na meni in mojem telesu. Zato še vedno kolebam ali je ta dieta sploh primerna za meneuser posted image

Hvala za morebitne odgovore in dosti volje vam želim tudi vnaprej! Super ste! user posted image

clock-img

17.04.2006, 13:40

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Jaz sem z ločevalno dieto shujšala 10 kg. Pozna se na obliki postave in seveda tudi na oblačilih - saj sem recimo v bokih izgubila 10 cm.
Hlač, ki sem jih nosila pred dieto ne morm nosti, ker izgledam kot siroticauser posted image


_____________________________

lp

clock-img

17.04.2006, 14:54

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Jaz sem že čez polovico ločevalne diete in se mi precej pozna v pasu, bokih, na stegnih in trebuhu. Sem pa izgubila cca 7kg.

clock-img

17.04.2006, 21:20

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Pred dieto sem nosila hlače iz časa user posted image , zdaj pa so mi precej preširoke. user posted image  Sem pa shujšala za 7 kg. Pozabila pa sem, da bi se v pasu zmerla, da bi vrdrla, koliko cm sem izgubila. Pa nič zato, se mi pozna, da sem shujšala. Ti kar začni - ne odlašaj, poletje se nevzdržno bliža.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

17.04.2006, 21:27

clock-img

urska24

pencil-img

1

Živijo!

Naj se predstavin, sem 24 letna mamica, 19mesečne punčke, po porodu mi je pstalo kakih 25kg, sedaj jih imam 94kg. velika pa sem 172cm. Torej občutno preveč. Jutri začnem to 90dnevno dieti in upam da mi bo uspelo.

Če bo še katera začela jiutri bi bilo super in zelo vzpodbudno. Javite se in mi pomagajte, skupaj nam lahko uspe.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem