cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Šank...

clock-img

13.05.2010, 14:07

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

Kako imate postavljen šank??

Midva imava zidan šank pa gor granitna polica prilimana...no ni še, ker se ne morva zment kako se postavi...

A bolj proti kuhinji oz. da ga več gleda na spodnje kuhinjske elemente al bolj proti jedilnici oz. tisti strani kjer naj bi bili barski stolčki ali na sredini???

Upam, da sem razumljivo napisala user posted image

clock-img

14.05.2010, 10:36

clock-img

Ribi Bibi

pencil-img

285

Meni je bolj smiselno, da je postavljen proti barskim stolčkom. Da imaš več prostora za noge. Na strani kjer so kuhinjski elementi pa samo standarnih par cm čez rob.

- www.mojasobica.si -

clock-img

14.05.2010, 11:22

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

Ribi bibi: hvala za nasvet..točno tko sem sama mislila, da je prav...pa je moj spet nekaj pametn user posted image user posted image

Nekaj bomo že uštimali....

clock-img

18.05.2010, 13:15

clock-img

Ribi Bibi

pencil-img

285

Ti ga kar stisni, da bo po tvoje user posted image

- www.mojasobica.si -

clock-img

18.05.2010, 13:22

clock-img

Anonimen

Ja itak da tako, da je na kuhinjski starani samo ene tolko čez zid, kot recimo pult čez kuhinjske omarice al pa kak cm več, na drugi strani pa fino čez zid, da lahko normalno sediš na stolu in gledaš v kuhinjo ... ti predlagam, da dragega pelješ v 2 lokala na kavico in to za šank ... v enega kjer imajo šank tako narejen kot ti misliš in v enega kjer imajo tako kot on hoče ... no po tadrugi kavici ga vpraši kje mu je bilo udobneje sedet user posted image  user posted image

clock-img

19.05.2010, 10:12

clock-img

Ribi Bibi

pencil-img

285

Haha Otika obvlada. Pomojem mu po taki "predstavitvi" sploh ne bo treba nič več rečt, bo kar sam predlagal user posted image

- www.mojasobica.si -

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem