cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ŠUMEČE TABLETE

clock-img

29.04.2005, 19:41

clock-img

KMALU

pencil-img

1042

kalcija, magnezija, ..raznih vitaminov...
Kako je s tem v nosecnosti? Je to prevelika doza za nas :nosecka:?
Ali po eno sumeco tabletko na dan lahko spijemo... Katere pa so najbolj priporocljive?

clock-img

29.04.2005, 19:47

clock-img

Anonimen

Če ješ dosti sadja in zelenjave je brezveze , da jih ješ.Vsaj men se zdi tako:zmeden2:
Sicer sem pa sama, bolj na tabletah kot na tem tak, da jaz pijem 9 vitaminov šumeče tablete,magnezij in kalcij(zaradi krčev).:)Vse sem kupla v Mulleru.:bravo:
Ko sem vprašala ginekologinjo mi je rekla naj kupim kacijeve,magnezijeve(3x1 na dan),b-kompleks!
Če boš kupovala kaj pazi, da neboš popila preveč vitamina A!

clock-img

29.04.2005, 20:02

clock-img

KMALU

pencil-img

1042

3x na dan pijes eno tabletko? Uh, potem pa res ne more nic skodit, ce eno popijem;)

clock-img

29.04.2005, 20:06

clock-img

Anonimen

Magnezij ja!:)

clock-img

30.04.2005, 21:48

clock-img

SISI25

pencil-img

729

Jaz sem tudi jedla in sicer omego 3 in kalcij. Mi je gin, priporočila, ker mleka ne maram in so me zelo kosti bolele. Pa krče v nogah sem imela. Aja pa donat sem pila zaradi magnezija, je rekla 3 na dan porazdeliš 0,5 l.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem