cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ŠOLA-V VSAKI NOSEČNOSTI?

clock-img

13.07.2004, 10:19

clock-img

tamala

pencil-img

69

Nosečke, ali je potrebna šola v vsaki nosečnosti? Predvsem za očete. Prvič smo nekje na polovici šli rodit, brez potrdila, pa je mož vseeno smel biti zraven. Rodili smo v MB. Ali lahko zdaj v drugo šolo izpustimo ali ponovimo vajo?

Vaše izkušnje?:zmeden:

D.,17t

clock-img

13.07.2004, 10:29

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

ja, jaz ta drugič ne grem še 1x v materinsko šolo.

Je pa moj imel takrat "šnel kurz" in plačal, dobil potrdilo in tako. Zdej ta drugič pa bo šel samo v tisto LJ barako iskat znova potrdilo (brez tečaja) in spet seveda plačaš.

pa-pa, Mina1/8t (2/7);)

clock-img

13.07.2004, 12:20

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Zdravo

Nam so v MB rekli, da drugič ni treba. Greš v porodnišnico, poveš približno kdaj sta prvič hodila in dobiš potrdilo.

Lp
Nina:sloncek:

clock-img

13.07.2004, 14:04

clock-img

Ivi33

pencil-img

193

Sem včeraj vprašala G8) al mora moj :love: še enkrat v šolo in pol potrdilo, pa se je sam zasmejala:)-. Je rekla, da je praksa bolš kot "neki tečaji". Mi bo sestra pri G napisala potrdilo, da je že bil.

LP :rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem