cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

čudna kombinacija?

clock-img

15.09.2006, 14:41

clock-img

Anonimen

Doma imamo punčko Saro, zdaj pa smo izvedeli, da bo naslednja tudi punčka. Že med prvo nosečnostjo smo kolebali med Saro in Evo. Ali se vam zdi, da k Sari sploh paše Eva? Namreč moja tašča me je opozorila, da se potem sliši kot da je iz Sarajeva, če pokličeš eno za drugo. Kaj menite ve?

clock-img

15.09.2006, 14:45

clock-img

dudika

pencil-img

39

Ne klobasaj oslarij!
Obe imeni sta zelo lepi, sicer pa sta otročka tvoja. Saj ju boš lahko poklicala Eva, Sara...

clock-img

15.09.2006, 14:45

clock-img

škratek

pencil-img

135

Če vama je všeč ime Eva se sploh ne bi ozirala na to, kako se slišita imeni skupaj.user posted image

clock-img

15.09.2006, 14:51

clock-img

*alja*

pencil-img

1889

Meni sta obe všeč, jas sploh nebi komplicirala kako se sliši user posted image

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

clock-img

15.09.2006, 14:52

clock-img

Beti S

pencil-img

217

Saj to sploh ni važno, če te tako moti to Sarajevo, pol boš pa poklica najprej Evo user posted image   Kaj pa Ema

Lp Beti

clock-img

15.09.2006, 14:59

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Ha, ha, tvoja tašča ima pa dober smisel za humor user posted image

Sara + Eva  = Sarajevo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

15.09.2006, 15:19

clock-img

Anonimen

ne kompliciraj meni je všeč user posted image . Če pa tašči ni, njen problem, vprašaj jo, če bi raje, da bi tamala imela ime po nijej user posted image . user posted image

clock-img

15.09.2006, 15:50

clock-img

sato

pencil-img

249

Meni sta imeni všeč- tako Sara, kot Eva. Pa zakaj bi ime dojenčka moralo pasati k sestrinemu/bratovemu? Glavno, da je vama všeč in da gre skupaj s priimkom.

clock-img

15.09.2006, 18:01

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Meni sta obe ful všeč - sploh Eva (sem sama mislila dat najmlajši). Valjda, da boš svojim otrokom sama izbirala imena, pa če so njej všeč ali ne.
Meni je pri prvi hčeri tudi tašča "pametovala", katera imena so njej všeč, katero pa je bilo meni, pa njej ni bilo. Potem pa sem ji samo rekla, kadar me je vprašala, če sva izbrala ime, da še ne, pa nisem hotela nič govorit.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

15.09.2006, 21:35

clock-img

spacey

pencil-img

2359

IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Ha, ha, tvoja tašča ima pa dober smisel za humor user posted image

Sara + Eva  = Sarajevo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ej, pri tem sem se pa iz dna srca nasmejala, res. user posted image user posted image user posted image Kaj takega, pa že dolgo ne. user posted image

Skratka, tvoja tašča ima bujno domišlijo in ne ji nasedat s takimi.
Sara in Eva sta zelo lepi imeni in super skupaj pašeta. user posted image

Nič se sekirat zaradi tašče, take pač so. Zucnejo in ostanejo žive. user posted image

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

clock-img

16.09.2006, 14:18

clock-img

Jacqueline

pencil-img

532

Meni Sara in Eva zelo lepo pašeta skupaj. user posted image user posted image user posted image

Lp,
Jackie

clock-img

16.09.2006, 18:06

clock-img

copka

pencil-img

1117

ce se ljudje hocejo norcevat, se bodo iz katerega koli imena!!! Tvoja tasca je pa res simpaticna, ni kaj!user posted image

Meni st obe imeni zelo vsec!user posted image

clock-img

16.09.2006, 19:13

clock-img

kada

pencil-img

715

Imeni sta zelo lepi, pa še pašeta skupaj.user posted image user posted image   Odlična izbirauser posted image user posted image user posted image user posted image

Nina - 18.9.2004,
Lara in Sara - 6.11.2005,
Žiga - 8.10.2007

clock-img

16.09.2006, 22:01

clock-img

Rožica82

pencil-img

1267

Važno da je ime všeč tebi in možuuser posted image

clock-img

16.09.2006, 22:22

clock-img

Aleksandrin

pencil-img

869

user posted image S kakšnimi problemi se eni ubadate user posted image

clock-img

16.09.2006, 22:32

clock-img

Anonimen

sestri ne bosta v življenju skup zlimani zato je prav zaedrek vseen kako jima je ime v smislu al imeni pašeta skup al pa ne!

clock-img

16.09.2006, 22:44

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Ha, ha, a potem se tvoja tašča tudi vsakemu Gregorju smeji, ker gre gor?

Sicer se pa strinjam z Laro.

clock-img

20.09.2006, 22:04

clock-img

sonchica

pencil-img

423

đizs tvoja tašča je prava humoristka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kot prvo na taščo se sploh nebi ozirala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kot drugo pa je EVA zelo lepo ime in paše k SARI ! user posted image user posted image user posted image [sm=smiley20.gif" height="18" width="24">user posted image [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif" alt='user posted image'> user posted image

clock-img

20.09.2006, 22:35

clock-img

cihapuha

pencil-img

40

Ja toj pa res groznouser posted image
Pa dej drug ime, ali Ema Ali kaj tretjega.

clock-img

19.10.2006, 21:11

clock-img

mmijau

pencil-img

151

Živa ZGAGA. Si predstavljate, pa kaj moreš.  user posted image

clock-img

19.10.2006, 21:19

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Namreč moja tašča me je opozorila, da se potem sliši kot da je iz Sarajeva, če pokličeš eno za drugo.

Povej ji, da boste obenem še priimek spremenili v Burek.

clock-img

20.10.2006, 11:46

clock-img

najina pikica*

pencil-img

993

kej tazga pa še ne...kakšno domišlijo mora imeti tale tvoja tašča...sara in eva= SARAJEVO user posted image  user posted image ,še pika na i je bila ideja od Mič-e ,da jima spremeniš preiimek v BUREK user posted image .....res sem se od srca nasmejala!!!

ne kompliciraj eva in sara sta zelo lepi imeni,tut na moji listi z imeni sta bile,če bi imeli pupo!

clock-img

20.10.2006, 13:44

clock-img

Anonimen

Ma men se pa zdi butasto, da se morajo imena od otrok rimati, pa po možnosti biti iz skoraj enakih črk, pa seveda vsa imena enako število črk,.... Ok, saj enim je to všeč. Pa naj izberejo tako.
Tistim, ki pa ni, pa naj izberejo drugače.

Sara in Eva user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.10.2006, 23:34

clock-img

viv_

pencil-img

9144

IZVIRNO SPOROČILO: mmijau

Živa ZGAGA. Si predstavljate, pa kaj moreš.  user posted image

Ma ste že tečni s temi  "Živa" kombinacijami... Pa Živa Zgaga, pa Živa Groza...

In ja, jaz sem Živa!!!!! user posted image

clock-img

22.10.2006, 08:00

clock-img

Anonimen

user posted image  Eva je lepo ime in vedno moderno.Če bom jaz imela še eno hčerko bo tudi Eva.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem