cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

čudna čišča??

clock-img

04.10.2007, 08:17

clock-img

miškot

pencil-img

124

Živjo,
malo me skrbi, ker sem pred dvema mesecima rodila, na začetku je čišča potekala točno tako, kot v vseh knjigah, pred dvema tednoma sem lahko že popolnoma opustila uporabo vložkov, sedaj pa kar naenkrat spet krvavim. Glede na to, da dojim , mi ni jasno ali bi to lahko že bila menstruacija ali čišča ubira svoja pota. Krvavitev ni zelo močna in je malo temnejša od običajne menstruacije. Ali katera ve, kam bi to spadalo?
Za vsako informacijo sem zelo hvaležna, Barbara Pika

clock-img

04.10.2007, 08:32

clock-img

moci

pencil-img

5572

si se mogoče preveč naprezala?
meni se je čišča že skoraj končala, potem pa sem šla na dolg sprehod in je bilo prenaporno. takoj zvečer se je spet ulilo.

clock-img

04.10.2007, 09:45

clock-img

miškot

pencil-img

124

ja, lahko bi bilo to.....sem začela nazaj telovadit. Kaj pa zdaj? A rajsi še malo počivam al kaj bi bilo priporočljivo po tvojem? A ni dva meseca malo dolga za čiščo?

Hvala, Barbara Pika

clock-img

04.10.2007, 10:52

clock-img

BaByGiRl

pencil-img

430

da te potolažim...čiščo sem imela 14 tednov in to kar močno. Raje mao počakaj s telovadbo. Tvoje telo naj šemalo počije. Roditi ni kar tako lahko, kot zdleda user posted image
Je pa kljub temu, da dojiš lahko menstruacija. Ampak dokler nima čudnega vonja, ali pa da je čisto frišna kri, ni panike. Če pa te res skrbi pa pojdi raje do G. Bolje obisk preveč, kot premalo.

clock-img

04.10.2007, 11:17

clock-img

Brundula

pencil-img

74

Meni je patronažna sestra rekla, da če se ne počiva dovolj po porodu se ti lahko pojavi čišča ali pa podaljša. Čudi me, da imaš toliko časa čiščo, ker meni je v roku 2-3 tednov po porodu popolnoma izginila. Posvetuj se s svojim ginekologom.

clock-img

04.10.2007, 11:57

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Jz sem imala čiščo celih 6 tednov, no preveč počivala res nisem, po štirih dneh miru pa sem kljub polnem dojenju dobila M in od takrat je bila redna.

_____________________________

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

07.11.2007, 22:14

clock-img

Anonimen

Ne ve a je menstruacija al čišča 3 tedne čišče po porodu, 2 meseca nič, potem pa kot da bi imela menstuacijo  - ta mesec pa nič. Kaj naj bi to pomenilo pa ne vem. Dojim pa na polno 8 krat v 24 urah.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem