cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

čuden vonj...

clock-img

02.12.2004, 13:47

clock-img

iza

pencil-img

86

A je to normalno da ima "tamala" po porodu malo čuden včasih grozen vonj:zmeden:?
Če je upam da tudi to, tako kot vse, s časom mine.

clock-img

02.12.2004, 16:03

clock-img

TARA in MAJ

pencil-img

2287

Ne vem kakšenj vonj meni namreč dojenčki full lepo dišijo
lp:muca:

clock-img

02.12.2004, 16:28

clock-img

iza

pencil-img

86

Oprosti prišlo je do nesporazuma. S to "tamalo" sem mislila vagino. Oprosti sej bi se mogla takoj tako izraziti.:zmeden:
Oh, seveda, dojenčki pa dišijo kot rožice.:rozica:

clock-img

02.12.2004, 20:21

clock-img

malika

pencil-img

3199

jaz se ne spomnim, da bi bil prisoten kak vonj. Mogoče ne bi bilo švoh it na kak pregled ali se vsaj posvetovat s gin.

clock-img

02.12.2004, 20:44

clock-img

*

pencil-img

374

Jah..ne vem no..malo sem se nasmejala..hahhaha...pardon, sem takoj vedela kaj misliš, ampak izpadlo je mal čudno.
No, jaz osebno sem mislila da sem gnila...meni ta čišča tako zelo zelo smrdela, da sem bila prav nervozna tiste 3,5 tedne kar sem jo imela. Mogoče je to to...drugače pa je lahko kakšno vnetje:zmeden:

Upam da ne!

Lp!:metulj:

clock-img

04.12.2004, 08:40

clock-img

simba

pencil-img

29

To je neke vrste vnetje, meni se je že drugi dan pojavila smrdeča čišča in sem dobila antibiotike. So pa v porodnišnici pri viziti vsaki preverili. Pojdi v porodnišnico, da ti preverijo vonj.lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem