cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

črni vici

clock-img

09.01.2006, 15:45

clock-img

2ursae

pencil-img

4420

jaz bom pa mal črnega humorja dodala:

user posted image Gresta serijski morilec in punčka v gozd.
Punčka pravi:"Joj kako je mene strah, tako mračno in prav grozljivo je."
Serijski morilec pa nadaljuje: "Ja,kako bo šele mene strah, ko bom šel sam nazaj!" user posted image

user posted image Dedek Mraz pride v zavod za prizadete otroke. Po predstavitvi vzame mikrofon v roke in pravi: "Kdor mi zapoje pesmico bo dobli darilo.
" Fantek iz prve vrste vzame mikrofon in prične: " AAAoooo, eeeoooouuuu, aaauuuu.....!!"
Ko konča, Dedek Mraz pristavi: "In kdor me bo zajebaval ne bo dobil NIč!" user posted image

user posted image V porodnišnici bodoči očka čaka, da bo žena rodila. Po kakšnih dveh urah nervoznosti pride porodničar ven in v desni roki drži dojenčka za
noge tako da binglja z glavo navzdol. Nato pa ga zalima ob desno steno pa ob levo,vrže ob tla in nekaj časa skače po njem. Nato ga prime in vrže skozi okno.
Očka zaprepaden ogleduje njegovo ravnanje in ne ve kaj bi rekel ali naredil.
Nato se porodničar zasmeje in pojasni: "Samo malo šale gospod,veste, dojenček se je že rodil mrtev." user posted image

user posted image Kaj je sreča na vrvici? Če prideš domov in najdeš ženo obešeno. user posted image

user posted image Kaj je to arogantni snobizem?
Peljes skozi rdeco, ustavis pred policajem, odpres okno, tlesknes s prsti in reces: "Racun prosim." user posted image

user posted image KITAJSKI PREGOVOR :
Pes, ki laja .................. ni dovolj kuhan! user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

clock-img

09.01.2006, 16:04

clock-img

artista7

pencil-img

816

kristus, tele so pa oreng krute
user posted image

clock-img

09.01.2006, 16:12

clock-img

Skorpija

pencil-img

1130

Uf, razen arogantnega snobizma, ki me je nasmejal do solz, me je kar malo srh obhajal...

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

clock-img

09.01.2006, 18:02

clock-img

Anonimen

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Joj, no, sploh tisti o dojenčku... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Sori, men ni blo čisto nič smešno. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

09.01.2006, 19:02

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

matr...to pa tud meni ni smešnouser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem