cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

čokoladna krema

clock-img

24.10.2005, 12:58

clock-img

vesna fž

pencil-img

202

ja zanima me kako se naredi čokoladna krema?Pa da je taka bolj mehka al kok naj to rečem,da se ne strdi tako kot pudin naprimer.

Hvala lp vesna

<

clock-img

24.10.2005, 13:01

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Joooj si mi dala lušte user posted image . Jst bi zdele tud ful neki čokoladnega. Doma mam eno 80% Lindt čokolado, sam bom še do večera v LJ user posted image . Si morm hitr en kakav narest, da se potešim user posted image .

Za recepte pa nimam pojma - upam, da se bo javla kšna fajn kuharca.

Lp
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

clock-img

24.10.2005, 13:10

clock-img

Anonimen

Za kaj pa rabiš čokoladne kremo?

Jaz imam najraje mouse kremo.

clock-img

24.10.2005, 13:11

clock-img

Anonimen

Jaz jo naredim tako: v posodo zlijem sladko smetano, malo sladkam, dodam nadrobljeno šokolado( najboljša se mi zdi Milka) in mešam na štedilniku, da se čokolada stopi. Potem dam to čez noč v hladilnik, naslednji dan stepem.

clock-img

24.10.2005, 13:16

clock-img

vesna fž

pencil-img

202

rada bi naredila pecivo ČRNI GOZDIČEK ali bolj znana sladica pri štormanu črni baron.Je pa nareta tako: temni bisvit,čokoladna krema z višnjami in spet biskvit pol pa premazan z smetano-njami nam vsem ful dober in bi rada poskusla sam spečt.
Zdej biskvit pomoje ni panike za naredit vrjetno pač recept za temni biskvit bolj me zanima krema.
Na kulinariki sem vidla recept za kremo sam je napisan da se potev da v skodelice in se bojim da pride pretrda tako ,kot recimo puding,Bit pa more kompaktna ampak še vseeno mehkauser posted image upam ,da vete kaj mislim ker kompliciram 100 na urouser posted image .
No če bo katera vedla mi naj napiše

<

clock-img

24.10.2005, 13:18

clock-img

vesna fž

pencil-img

202

to bi pa mogoče lahko bilo-sam obstaja kok hitrejša varjanta al mora bit čez noč v hladilniku?

<

clock-img

24.10.2005, 13:25

clock-img

Anonimen

V Sparu kupiš mouse kremo. Tam je kot pudingi.
Prah zmešaš s smetano in mlekom - traja - 5 minut in uživaš.

Lahko jo uporabiš tudi za torte. Glej pod RECEPTE: Torta Prestige ala Urška.

clock-img

24.10.2005, 13:29

clock-img

vesna fž

pencil-img

202

super to bom pa poskusla pa bomo videli
hvala pa sporočim jutri kako bo ratalo-bom zvečer pekla ko  otročka zaspita

<

clock-img

24.10.2005, 14:04

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Jaz pa najprej sladko smetano stepem, stopim čokolado, jo mešam da se ohladi in ne naredi mrena, ter počasi vmešam v stepeno smetano. Vendar POČASI, da se ne sesiri.

user posted image

clock-img

24.10.2005, 22:19

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

Moja čokoladna krema:

V posodi na štedilniku stopiš 10-15 dag jedilne čokolade v 1 sladki smetani (250ml). Malo ohladiš in nato daš to mešanico za cca 2 uri v zmrzovalno omaro. Nato pa zmiksaš.

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

clock-img

24.10.2005, 22:46

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Jaz jo naredim tako: v posodo zlijem sladko smetano, malo sladkam, dodam nadrobljeno šokolado( najboljša se mi zdi Milka) in mešam na štedilniku, da se čokolada stopi. Potem dam to čez noč v hladilnik, naslednji dan stepem.

Ja, tale je res super. Sama je še nisem delala (bom ta vikend), jo je pa prijateljica za RD mojega otroka in je bila za vse prste obliznit, še tiste na nogi!

clock-img

25.10.2005, 13:12

clock-img

Anonimen

A si že spekla? kako je bilo?

clock-img

05.11.2005, 18:46

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

kupiš galeta kremo, potem, ko je končana in strjena, pa še malo stepene smetane umešaš. Najbolj enostavno

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem