cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

če vas peca gospod iz sosednjestavbe...

clock-img

06.10.2005, 21:10

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

... kjer imam čez dan vsaj 1 opravek, kaj bi naredile? Saj mi ful ful laska, ker se mu zdim vitka (to mi je prijavil včeraj, češ da če imam bulimijouser posted image  - ko bi jo le dobilauser posted image , da me nič ni...), pa lepa, pa sploh in oh ne štedi s komplimenti, pa večkrat prijavi, če sem se že naveličala fatna, pa kako zdaj slončkanje pa to...
Skratka, saj je prijeten možakar, ampak zankrat mislim, da sem našla, kar sem hotela, in se ne oziram po drugih cvetovih, sploh pa ne avanturah.
Kaj naj naredim, ker tele komplimenti gredo počasi že predaleč - se že sodelavcem zdi hecno, ker kar pred njimi nabija...user posted image

clock-img

06.10.2005, 21:15

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Ja če ni preveč všeč, mu predlagaj naj se pobere...al pa kakšnega "trojčka" z možem, mogoče se ga bo ustrašu...(moža in trojčka)

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

06.10.2005, 21:17

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Reč mu, da si ponovno noseča, da sicer bi pa itak kr šla z njim......user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

06.10.2005, 21:21

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Ja saj, ko me je videl nosečo, se je pa sploh slinil  to ne bo vžgalo... ker je slišal, da so nosečnice ful pohotneuser posted image
Katera le?user posted image

clock-img

06.10.2005, 21:24

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Britney Spears  (ampak zdaj ne več)

clock-img

06.10.2005, 21:25

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Kaj, a je britney že rodila?user posted image

clock-img

06.10.2005, 21:27

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Ja, je, zato sem pa napisala v oklepaju...beri mi z ustnic: ZDAJ NE VEČ!
A bo zdej user posted image ? ?

clock-img

06.10.2005, 21:27

clock-img

Anonimen

Ja, Britney je rodila fantka in že zaslužila na njem milijone in milijone.
Tistega tipa pa parkrat grdo poglej, pa tiho bodi, ko kaj reče, pa ga bo minilo.

clock-img

06.10.2005, 23:24

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Mater mi grejo taki tipi na živce. Pravi slinavci. Ko te bo pa v mestu z ženo pod roko srečal, se pa bo stran obrnil oz. se naredil, da te ni videl, samo da te pozdravit ne bo rabil.
Mater mu slinavo

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

06.10.2005, 23:28

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

verjamem, da so ti na začetku laskali taki komplimenti, ampak s časoma začne to it na živce. poskusi ga ignorirat, če pa ne bo pomagalo pa mu odkrito povej, da naj ti da mir

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

07.10.2005, 08:18

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Ja, nekaj časa je to fletno, mal za ego-pump, počasi pa postane neprijetno. Če ti gre na živce, ti samo ignorirej njegove opazke, namesto nasmeška ga grdo poglej, pa bo...

clock-img

07.10.2005, 08:36

clock-img

Anonimen

Naj ti ne laska prevec mosko nakladanje, kjer je cilj seks.. ker je itak pol zlagano.. samo da podlezes parkrat.. pol pa itak vec ne bos zanimiva..

Laska naj ti samo tisto, kar si sama poves.. in kar sama vidis v speglu.. Tisto ima vrednost.. tole pa je non-sens.

Ce pa ti je tal gospod vsec.. pa res povej to svojmu.. in enega trojcka uzgite, ce ste vsi za.. user posted image

clock-img

07.10.2005, 08:45

clock-img

daddy

pencil-img

2574

Najbrž bo res odgovor v tvoji reakciji na laskanje. Če ti godi in mu to pokažeš, bo nadaljeval s tem. Če pa mu boš pokazala da ti je vseeno za njegovo pleteničenje in ne boš reagirala, bo sčasoma sam prenehal. Vsebine laskavih besed pač ne jemlji resno, no.

clock-img

07.10.2005, 09:58

clock-img

Anonimen

Ja no, HuAnita, kaj pa naj, če mu daješ signale, da ti je to všeč. Jaz stisnem svoje tanke ustnice v najtanjšo možno črto ob takih bedakih.

clock-img

07.10.2005, 19:03

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Jaz bi tudi predlagala, da ce ti je to odvec, mu najprej das signale kot ignoriranje ali pa grdi pogledi.
Ce pa se nic ne bo, reci, da bos povedala njegovi zeni, ce jo ima, ali pa povej svojemu, pa naj mu on kaj rece.

Ne vem, poskusi se cimbolj izogibat in se mu ne nasmihat in podobno.

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

11.10.2005, 19:55

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Saj se mu ne nasmiham kar tako (nisem NAMIGUŠAuser posted image ), ampak če tudi službeno kdaj sodelujemo, se pa ne morem držati kot kisla murka, potem ne dobiš nič kaj podatkov...
Saj je malo bolje, ker se pač izogibam stikom, ampak ko pridemo skupaj, pa spet nerealni komplimenti...

clock-img

11.10.2005, 20:28

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

No jaz bom pa tko rekla tud men se je to dogajalo pa sem poskusla z vsemi možnimi stvarmi, ampak ena najbolj nespametnih je pa bla da sem ga ignorirala, pa da sem se stran obračala, ker je gospod butec mislil da mi je všeč in sem bolj sramežljive sorte. Pa sem mu zabrusla kero nazaj pa ga je še bolj spodžigalo ... nevem Anita kaj narediš pri meni se je končalo s tem ko sem šla stran iz firme kjer sem delala in ga nisem srečevala vsak dan. Je pa to res grozno kamorkoli pogledaš vidiš en kup sline..presnete lizike.
Men gre ob pogledu na take desce na kozlanje.

clock-img

11.10.2005, 21:22

clock-img

viv_

pencil-img

9144

No, men je na srečo take komplimente talou en fejst tip, tko mal mlajši od mene... hehe... mi pol ni šlo tok na kozlane!

clock-img

12.10.2005, 12:38

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Meni grejo taki tipi na bruh bruhuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Gravžuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem