cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

čakanje

clock-img

06.03.2006, 15:26

clock-img

čiška

pencil-img

98

Lp!Prijavila sme se na IVF-24.01.2006.Sedaj pa me zanima ,če slučajno katera ve, kdaj lahko pričakujem kakšen odgovor iz konzilija????Številko imam tam nekje okrog 30.Predvidevam, da bo še dolga preden se bo kaj premaknilouser posted image .Pa še tole -ali te lahko zavrnejo za epruvetko ali to odobrijo vsem,ki to potrebujejo??Hvala za odgovore in da nam vsem rata čimprej zagledat user posted image !Lep dan!

clock-img

07.03.2006, 09:13

clock-img

anadejka

pencil-img

1742

Jest še nisem slišala da bi koga zavrnili.Čaka pa se na odgovor do 2 mesecev.Čeprav sem jaz lani čakala 3 mesece,ker so bili ravno dopusti vmes.
Čiška ne sekiraj se.Vidva sta zdaj vse naredila,samo še počakata na vrsto.Ko se bo postopek začel gre pa vse tako hitro naprej da sploh ne dojemaš.

Drži se!

clock-img

07.03.2006, 11:20

clock-img

čiška

pencil-img

98

Hvala Anadejka, si me kar malo potolažila.Upam, da bom malo izklopla tele zadeve ,ker samo še poštarja čakam vsak dan:))))))Lep dan ti želim!čiška

clock-img

07.03.2006, 18:51

clock-img

emaa

pencil-img

7450

kar malo se pomiri, saj pošta pride, pol se ti pa zdi, kolk je za čakat, pa je še prehitro ta čas tukaj. Midva sva sicer pošto dobila v 10 dneh, nama pa je koordinatorka že prej povedala kdaj sva na vrsti, to pa vejo že prej.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem