cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

čakam in čakam na poročn0 knjigo?

clock-img

15.08.2010, 08:16

clock-img

maktub

pencil-img

659

punce mene pa zanima koliko časa ste čakale na vaso poročno knjigo=?
kmalu bo 3 mesece in mislim da je to dostii dostii preveč.. sorodniki me vsako krat sprasujejo jaz pa jim govorim eno in isto.. ni se ni se ni se.. pa so rekli da to pa ni lepo.. da kaj takega da čakala mladoporočenca na slike 3 mesece.. s tem da sva jih vidla saj naam jih je dal na cd ampak.. nevem... mož je reku da če mu v roku 2 tedna nebo plačal knjige

clock-img

15.08.2010, 10:30

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

Kako pa ste se zmenili in kako piše v pogodbi.Midva sva se poročila v soboto slike in album pa dobila v torek.Drugače pa mislim da je rok 30 dni vsaj tako so pogodbe kolikor sem se pogovarjala okrog,3 mesce pa je absolutno preveč user posted image jaz bi se že po enem mescu šla pošteno razjezit user posted image

clock-img

15.08.2010, 11:20

clock-img

maktub

pencil-img

659

ja v pogodbi pise 60 dni...ahh nevem kaj bo... nebi rada se kregala,pa tud zamerla se nebi rada... že neki časa nazaj sm ga vpr.a je reku da ima strasno  guzvo..

clock-img

15.08.2010, 11:53

clock-img

emma83

pencil-img

635

Pa sta jo vidva že v celoti plačala in samo čakata končni izdelek? Zakaj se pa ne bi rada zamerila? Jaz bi že po 1 mesecu skočila v luft, 3 mesece čakat ga pa še prijavim kam zaradi kršitve pogodbenih določil. 

clock-img

15.08.2010, 15:19

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Kakšnega modela sta pa izbrala? Midva sva jih dobila ob 11 zvečer, pa pripeljal jih je kar nekaj km daleč. In nekaj najinih kolegov jih je isto dobilo. Ti ga klicari in klicari. Pa mogoče kakega odvetnka omeni, pa znižano plačilo.

clock-img

15.08.2010, 16:14

clock-img

maktub

pencil-img

659

Pa sta jo vidva že v celoti plačala in samo čakata končni izdelek?

IZVIRNO SPOROČILO: emma83

Pa sta jo vidva že v celoti plačala in samo čakata končni izdelek? Zakaj se pa ne bi rada zamerila? Jaz bi že po 1 mesecu skočila v luft, 3 mesece čakat ga pa še prijavim kam zaradi kršitve pogodbenih določil. 

ne nisva se čisto nič plačala.. je reku da se plača ob prejemu končnega izdelka kar je knjiga....
morem pa rečt da razvite slike sva dobila ampak fotoknjigo se nisva in jo kr nekaj časa čakava....

clock-img

24.08.2010, 10:32

clock-img

doloresss

pencil-img

3

Sama bom v taki situaciji šele prihodnje leto, vendar kolikor sem se informirala, je 2-3 ali 4 mesece kar pogosta čakalna doba za knjige in albume, vsaj pri taboljših oziroma bolj iskanih fotografih za katere se zanimam. Stvar mi je osebno precej razumljiva, saj si predstavljam, da oblikovanje in izdelava knjige vzame res precej časa, sploh če je fotograf precej iskan in fotografira vsak vikend. To je pač cena dobrega izdelka.

Nevem...morda sem sama preveč tolerantna...?

clock-img

05.09.2010, 13:46

clock-img

petra87

pencil-img

16

midva sva čakala 2 meseca, je pa velik del tega bilo tudi najino poročno potovanje, ker sva šele ko sva prišla domov potrdila slike ki bodo v por. knjigi. potem sva plačala v celoti... in čez 3 tedne dobila knjigo. če ne drugega pokliči fotografa... saj plačaš ti. lepo ga vprašaj, reci da te približno zanima ali bo to 1 teden, ali en mesec še user posted image

clock-img

06.09.2010, 21:49

clock-img

momo1

pencil-img

65

user posted image Midva sva 5 dni po poroki že imela album v roki in takrat sva tudi plačala. Tri mesece? To je zame čisto nenormalna doba za čakanje poročnega albuma ali knjige. To je čisto nefer od fotografa in jaz bise obrnila s pogodbo na kakšnega odvetnika, prej pa bi o svojem namenu obvestila fotografa. Mislim, da se premalokrat zborimo za pravice, ki jih imamo, zamera gor ali dol, on tebi ponuja uslugo, ti njemu denar za uslugo in odnosi morajo biti fer.

clock-img

07.09.2010, 13:28

clock-img

poli*

pencil-img

2407

Zame to ni profesionalno od njega. Lahko ima dela čez glavo in še dlje, ampak 3 mesece je pa too much...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem