cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ččžžšš

clock-img

06.05.2009, 18:09

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Imam en problem, ki je šše veččji za tiste, ki bere moje poste. ČČŽŽŠŠ-ji se mi podvajajo in to samo na RR, na drugih forumih, drugih internetnih straneh, v wordu in drugih dokumentih nimam problemov, samo RR mi podvaja.

Kaj mi je naredit?

clock-img

06.05.2009, 22:10

clock-img

Jerneja_

pencil-img

4043

Za začetek počistite piškotke, zgodovino, zaženite antivirusni program; lahko, da imate kakšne trojanca, ki dela zmedo. Če ne bo nič od naštetega zaleglo pišite ponovno.

lp

Jerneja

clock-img

07.05.2009, 07:28

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

pišškote sem res pozabila poččistit. Sem jih pa pravkar pa oččitno ne deluje. Antivirusni programi skoz laufajo, trojanca ni. Se mi zdi, da vedno za kakrššno koli zmedo dobim ta odgovoruser posted image in vedno so problemi samo z RR oz na RR

clock-img

07.05.2009, 10:45

clock-img

Jerneja_

pencil-img

4043

To je pač prva stvar ki se vedno naredi user posted image . V veliki večini primerov je takšna "prva pomoč" zadostna.

Seveda bomo pogledali zakaj se vam to dogaja in ali je razlog pri nas. Vas obvestim!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem