cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Čokolino

clock-img

31.03.2005, 12:56

clock-img

wawa

pencil-img

1260

Saj vem da bo vprašanje verjetno trapasto a vseeno me zanima (ne se smejat):

Brala sem da morajo nosečnice paziti pri vnosu A vitamina, še posebej tistega ki se nahaja v jetrih in v vitamiskih dodatkih..

Zdaj pa vprašanje, čokolino ima čisti vitamin A sicer kakor piše ga ni tako nekaj ogromno notri, ampak vseeno, ali je katera kje zasledila, da je čokolino zaradi vitamina A v velikih :)-:)-:)-:)- količinah (saj veste kaj mislim) nosečkam odsvetovan?

LP

clock-img

31.03.2005, 13:12

clock-img

morskadeklica

pencil-img

891

Meni je v nosečnosti :zmeden:NORO:zmeden: pasal ravno čokolino. Za zajtrk nikoli nisem jedla nič drugega. Vprašala sem tudi svojo ginekologinjo, pa je rekla, da ni nič narobe. Če ti paše, ga kar jej! Če bi upoštevala čisto vse kar pišejo, bi celo nosečnost stradala!:)

lp:muca:

clock-img

31.03.2005, 14:00

clock-img

D@isy

pencil-img

192

Jaz sem se v času :nosecka: tudi basala s čokolinom vsaj dvakrat na dan. Točno pred sedmimi meseci sem rodila :roza:, ki ji prav nič ne manjka.

clock-img

31.03.2005, 15:05

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Sice role ni čisto povezano s temo, ampak mene pa zanima kako pripravite čokolino in podobne zadeve otrokom, če ne smejo piti kravjega mleka???:zmeden:

clock-img

31.03.2005, 16:00

clock-img

wawa

pencil-img

1260

Punce hvala, vam sedaj sem potolažena in ga lahko brez slabe vesti papam....

Lunica 1, kaj pa če bi ga poskusila narediti s sojinim mlekom???

clock-img

31.03.2005, 16:03

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Saj bomo najprej s sokci začel,samo mi pa res ni jasno, ko vsi pravijo nič kravjega mleka, čokolino pa naj bi bil dovoljen že pred enim letom.

clock-img

31.03.2005, 16:33

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Bedarija, ne nisem slišala sem ga pa pojedla na kile in ni blo nič narobe:bravo::bravo:

clock-img

31.03.2005, 16:48

clock-img

daisy

pencil-img

437

Če ne bi bilo čokolina, bi v nosečnosti 4 mesece stradala. Sem namreč izbruhala vso drugo hrano...:((

clock-img

31.03.2005, 21:11

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Čokolino v nosečnosti sem jedla dvakrat dnevno. Full mi je pasal. Mislim da je Čokolino stokrat boljši kot katerakoli kava. Privošči si ga!

Jaz malemu dajem Čokolino od dobrega 8.m in mu ga vedno zmešam s Alpskim mlekom. Sicer uporabljam za flaško adaptirano ampak tudi pudinge in juhe kuham na Alpskem mleku pa ni nič.

clock-img

31.03.2005, 22:12

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

Čokolino lahko narediš tudi na riževem mleku.

clock-img

01.04.2005, 19:43

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Z: Wawa a si noseca??
W: Ja sm ZARA!
Z: POL PA JEJ!!!

clock-img

01.04.2005, 22:32

clock-img

maja2

pencil-img

61

Čokolino se res lahko pripravi tudi z riževim mlekom, ampak če je alergija na KM, čokolino ni dovoljeno (ena od sestavin je tudi čokolada, ki vsebuje mleko!).Lahko pa jeste grisolino, rižolino, medolino...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem