cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Čokolino

clock-img

18.09.2008, 17:06

clock-img

karmy85

pencil-img

339

Zanima me,katero uro je bolje,da dam svoji 9 mesečni user posted image  čokolino.Zjutraj ali zvečer?

Ali ga lahko mešam z alpskm mlekom?

clock-img

18.09.2008, 17:21

clock-img

Doll

pencil-img

1726

Čisto vseeno kdaj ji ga daš.
Glede alpskega,če ji še nisi dala,potem je odg. ne

clock-img

18.09.2008, 17:24

clock-img

Anonimen

zjutraj definitivno. če bo imela probleme, ji čez dan lažje pomagaš, kot čez noč.

sicer se pa vsako novo hrano vedno uvaja dopoldne v majhnih količinah, razen če seveda nočeš spatuser posted image

clock-img

18.09.2008, 17:28

clock-img

sončnica13

pencil-img

1553

Za začetek ti predlagam, da ga ji daš zjutraj, če bi slučajno prišlo do kakšne reakcije. Naš namreč ni prenesel Lino-variant (razen Rižolino in medolino) in je po njem bruhal-se mi zdi, da bolj zato, ker je tako sladko, ker je bilo isto, če je jedel kaj podobnega, npr. rulado. Ja, komot ji ga z Alpskim mlekom pripraviš
Sicer ji pa lahko gres ali pa koruzni zdrob z mlekom skuhaš.

clock-img

19.09.2008, 14:14

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

no naš tudi ni prenesel lešnik-čokolinota ... smo brisali s tal, tako da ga ne uporabljamo... in tudi na splošno smo zelo malo kombinirali s tovrstnimi izdelki... Sem mu pa pred enim letom delala na mleku Novalac, potem pa na alpskem 3,5

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem