writing-img

Čistilo za preproge

clock-img

25.08.2005, 19:49

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Ali uporabljate kakšno posebno čistilo za preproge ali samo posesate? Mi smo že pred časom vrgli ven skoraj vse tepihe, samo v sobi od tamalčice je en velik- nisem ziher, da bi ga čistila s kakšnim čistilom, ker se plazi po njem, potem grejo pa rokice v usta...
LP

clock-img

25.08.2005, 19:52

clock-img

SANDY

pencil-img

1769

Mi ga mamo tud samo v Trinini sobi, tolk velikega da se gor igra. Pa ga samo sesamo, ker še ni bil tako kritično umazan, da bi ga mogli s čistilom - zaenkrat ;)

clock-img

25.08.2005, 19:57

clock-img

Anonimen

Jaz enkrat na leto odtrogam tepihe v čistilnico. Najlažje, najbolj kvalitetno, za par jurjev. Sicer jih pa samo posesam.

clock-img

25.08.2005, 20:24

clock-img

Anonimen

Ja, jaz ga v dnevni sobi vsake toliko časa namežem s tisto peno, ki je za tepihe in nato posesam. Se mu pozna, da je lepši:love:. Sicer pa vsak Mišin bruh sproti odstranim, nato pa še s tistim spreyem proti madežem na preprogi našpricam. Jaz to pač moram početi, nima kaj.
V čistilnici je pa na kile za plačat, a ne Meta? Ma za tega našega bi milijone tam pustili, smo ga komaj uspeli gor prinesti, tako je težek.

clock-img

25.08.2005, 20:46

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Jaz tepih in seežno operem z Batagel šamponom, sam ne vem, če ni samo za sesalec.

clock-img

25.08.2005, 21:28

clock-img

freyakali

pencil-img

69

Za preproge obstaja prav šampon (Vanish), iz katerega se naredi pena, ki se nanaša na preprogo. Nato se vse skupaj posesa. Meni se to zdi prezamudno:zmeden: Imam raje globince ko posesaš in pustiš da se posuši :bravo::bravo::rozica::rozica::rozica:

clock-img

25.08.2005, 22:00

clock-img

Olgica

pencil-img

27

Wanish za preproge-FANTASTIČNA stvar.:bravo::bravo:

Ravno včeraj sem spet čistla tepih-je kot nov, pa tudi barve kar nazaj oživijo.

Res je super tut za usnjene sedežne!

clock-img

25.08.2005, 22:57

clock-img

artista7

pencil-img

816

obstaja vanish za preproge, čistiš s peno. se obnese.

clock-img

26.08.2005, 07:15

clock-img

Anonimen

Kis dobro odstrani vonj, pa še škodljiv ni tako.

Jaz ne čistim z čistili, ravno iz tega razloga, ki si ga navedla Anny.

Lp!:rozica:

clock-img

26.08.2005, 14:02

clock-img

Anonimen

Ja Splišni, na kilo. Ampak ni tako drago. Jaz imam dva velika volnena tepiha, da jih komaj nesem (vsak sigurno 20-30 kg), pa dam za oba skupaj cca. 6 jurjev.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem