cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Čiščenje usnjene sedežne

clock-img

24.05.2011, 23:18

clock-img

Barčika

pencil-img

7

Pozdravljeni!
Imamo belo usnjeno sedežno, ki jo večinoma čistim z navadnim prilom v topli vodi. Če je res zelo umazana, pa poškropim s kisom in obrišem z vlažno krpo. Umazanija gre dol brez problema, me pa skrbi, da bi kis usnje poškodoval. Kaj menite?
Kako pa vi čistite svetlo usnje?
Hvala

clock-img

25.05.2011, 08:19

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

Jaz imam sicer bele usnjene kuhinjske stole in ne sedežne ,ampak čistim jih z navadnimi vlažilnimi robčki ki mi spravijo vso svinjarijo od otrok dol.

clock-img

25.05.2011, 08:59

clock-img

susica

pencil-img

281

obstaja ena taka pena, posebaj za čiščenje usnjenih sedežnih, v mulerju jo dobiš, nevem pa kako se reče, ker je trenutno nimam doma.

clock-img

24.08.2011, 22:36

clock-img

Brinčika

pencil-img

364

Imamo tudi isto usnjeno belo sedežno in stole v kuhinji, uporabljam pa od Armorall-a leather care čistilni gel, kupla v E-leclercu na oddelku avtokozmetike, če je kak flek, madež naneseš na površino in rahlo zdrgneš s suho krpo, gre vse od kemičnih svinčnikov dalje, drugače pa usnjeno pohištvo enkrat na mesec ali dva premažem s tem in tako zaščitim pred drugimi madeži, sedežno imamo že 2 leti pa je še vedno kot nova.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem