cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Čiščenje puhovke

clock-img

13.11.2011, 13:31

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Pozdravljeni!

Imam 2 puhovki, ki bi ju rada odnesla v kemično čistilnico. Glede na to, da so mi prejšnjo sezono v eni izmed ljubljanskih čistilnic uničili eno puhovko, me zanima, kam jih nosite, da ostanejo takšne kot morajo biti?Katera čistilnica je torej dobra?

clock-img

13.11.2011, 14:09

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Vedno sem jih doma oprala in posušila v sušilcu. Predlagam domačouser posted image

Glede čistilnice pa ne bi vedela, vem samo, da nikoli več ne bom nesla nič v čistilnico ki je pri leclercu v ljubljani, Se mi zdi, da sme nazaj dobila še bolj umazano kot sem odneslauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 13.11.2011 14:10:24 >

clock-img

13.11.2011, 14:22

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

Jaz se puhovke lotim kar sama in jo vržem v pralni stroj user posted image

clock-img

13.11.2011, 15:03

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Ne upam se jih lotit sama, so bile predrage, da bi riskirala. Sej od tamale bundo in brezrokavnik že operem sama, ampak tole pa res ne bi poskušala. Še kak predlog prosim.

clock-img

13.11.2011, 15:36

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Jaz jo tudi perem sama. Ko jo dam v sušilca, dam zraven 3 tenis žogice, da se puh fino razporedi.

Drugače so mi pa pri Labodu zmeraj dobro oprali.

clock-img

13.11.2011, 17:58

clock-img

Anonimen

Perem jih kar v pralnem stroju in posušim na zraku.
Ne vidim nobene težave v tem, razen v trentuku, ko je oprana, takrat je perje čisto stisnjeno in imaš občutek, da ni več dobra. Ko se posuši, je pa spet lepa in debela.

clock-img

13.11.2011, 18:05

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

13.11.2011, 18:08

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

IZVIRNO SPOROČILO: MILLEENA
Jaz jih tudi doma operem, dam na močno centrifugo in posušim v sušilcu. Običajno jih na zimo pripravim poleti, tako da takrat sušim zunaj.

Ah, jst tudi. Pereš na 30 stopinj in na občutljivo. Ne nosimo po kemičnih čistilnicah.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

13.11.2011, 18:30

clock-img

Cassiopeia

pencil-img

158

Meni so že dve puhovki uničili v čistilnici, odkar jih sama perem, pa se mi še ni nobena. Perem na 30st.C in posušim v sušilcu. Vedno dam v zraven tri žogice (čim več tem bolje... pretiravat ni trebauser posted image ), ki sem jih dobila zraven bund. Kot je že ena napisala, lahko daš tudi tenis žogice. Pa če je še ne vem kak draga bunda je ne nesem več v čistilnico.

clock-img

15.11.2011, 09:23

clock-img

dreamhorse

pencil-img

2115

Hm zakaj pa žogice? morajo bit prav za tenis, ali kako?

clock-img

15.11.2011, 14:43

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Jaz ne dam žogic pa se v sušilci vseeno lepo enakomerno posuši in perje gre lepo narazen

clock-img

19.02.2014, 16:40

clock-img

nina8

pencil-img

16

Tudi jaz mojo puhovko dam kar v pralni stroj. To sem storila že večkrat pa je vse v redu z njo. Po pranju jo obesim na obešalnih, naslednji dan pa je suha. Najprej sem tudi jaz komplicirala s čistilnico, pa vidim, da je bilo čisto odveč.

clock-img

28.02.2018, 12:01

clock-img

Iridija

pencil-img

1

Zelo slabo izkušnjo imam s čiščenjem drage puhovke v kemični čistilnici Ekspres (Gregorič) na Zarnikovi ulici. Odsvetujem. Nespoštljiv dialog s strankami, slab poslovni odnos. Razočaran.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem