cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Čiščenje/beljenje fug med ploščicami

clock-img

14.07.2011, 21:04

clock-img

_perla_

pencil-img

373

Fuge med ploščicami so temne - kot da bi bile umazane, ampak jih ne gre ščistit. Ali obstaja kakšno čistilo, ki bi jih ščistilo? Ali pa morda obstaja kaj, da bi jih pobelilo, da ne bi zgledale tako umazane? 

clock-img

15.07.2011, 08:34

clock-img

larisa88

pencil-img

85

Živijo

Glede fug med ploščicami, sem se zmeraj matrala s čiščenjem pa nikoli ni bilo vredi. Enkrat sem pa vprašala mojstra, in mi je povedal kaj naj kupim. Sem preizkusila in res deluje, sam je pa veliko kemije notri.
Če bi rada izvedela kako se imenuje mi piši na zs, ker nebi rada delala reklame.

Lp

clock-img

15.07.2011, 11:08

clock-img

atinav

pencil-img

331

Probaj s tem Cilit Bangom...mora biti prav ta...jaz s tem samo pošpricam in pustim kar nekaj časa na fugah in dobesedno plesen zgine. Pri nas to zelo dobro deluje. 
[link=http://www.vikingdirect.fr/pictures/fr/vkg/sk/lg/36001_sk_lg.jpg][/link]

TIAN nas je razveselil 20.02.2005, LIAM pa 19.10.2006

clock-img

15.07.2011, 12:37

clock-img

PinaNina

pencil-img

143

Evo jaz sem bila s tem (http://www.najcena.si/product/36690/ceresit-stop-odstranjevalec-plesni-500ml) zelo zadovoljna, je pa cena okoli 6 Eur, v vsaki večji štacuni.

clock-img

15.07.2011, 14:38

clock-img

pikatara

pencil-img

833

Meni je sodelavka svetovala, da zmešaš sodo bikarbono, limonin sok in pecilni prašek ter s tem s staro zobno ščetko fuge namažeš.

clock-img

16.07.2011, 12:40

clock-img

_perla_

pencil-img

373

Hvala za nasvete! Moram pa povedat, da niso fuge temne zaradi plesni, ampak kar tako.. So pa te ploščice na tleh, ko pač hodimo po njih in je tudi mogoče že zarade tega, ker je že kar nekaj časa, odkar smo jih naredili not.. Se pač umaže.. Ali kaj.. ne vem user posted image

clock-img

16.07.2011, 23:11

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

23.09.2011, 06:51

clock-img

olimia

pencil-img

674

Tudi mene zanima s čim očistite fuge. Imamo pa temne fuge, ki so sedaj od beljenje, brušenja sten ipd, čisto bele in sem pomila tiste ploščice že ne vem kolikokrat- ploščice so čiste, rjave, fuge pa še vedno bele. Tudi vodo sem pustila polito po tleh, če bi se kaj odmočilo, pa nič.

clock-img

23.09.2011, 08:57

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

23.09.2011, 16:58

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

v evrospinu, se dobi ena tak fajn zadeva, v rumenem razpršilu za cca 1.50..je proti rji, maščobi ipd...s tem našpricaj, počakaj par minut, nato na kolena in s krtačko drgnit po fugah.... po potrebi ponoviuser posted image

clock-img

24.09.2011, 14:31

clock-img

olimia

pencil-img

674

hvala- barvala jih ne bi rada še enkrat, sem pa predvidevala, da bo treba na kolena, pa mal potrpljenja, pa bo

clock-img

03.10.2011, 16:11

clock-img

olimia

pencil-img

674

biba, lahko na zs napišeš, kako se imenuje tisto čistilo, ker bom znorela zaradi teh fug
drgnem, brišem... pa ni učinka.
moj je reku, da fugirat jih pa ne gre še enkrat

clock-img

03.10.2011, 21:38

clock-img

enea

pencil-img

2440

jaz sem enkrat ko sem imela take fajn ploščice ( v osnovi so že sive fuge, in ker se še hodi, so bile že bolj sivo-črne) probala ščistit z wc račko,user posted image .. brez heca,..user posted image sem polila, pustila ene pol ure ali 3/4, sej ne vem, vem da sem kr en čas pustila delovat, potem pa samo malo s ščetko in obrisala ,... kot nove,..user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil enea -- 3.10.2011 21:39:18 >

clock-img

04.10.2011, 12:08

clock-img

olimia

pencil-img

674

enea hvala, bom poskusila

clock-img

04.10.2011, 12:52

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Joj, ženske. Kupite si Domestos, namočite z njim fuge in zdrgnite s ščetko. Sperite čez ene 10 minut in bodo bele in razkužene ultra. Samo odprite okno ker je vonj po kloru ubijalski. 

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

05.10.2011, 12:31

clock-img

olimia

pencil-img

674

kakšen poseben ali samo domestos?

clock-img

05.10.2011, 12:45

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Samo Domestos, navaden. Ravno danes sem drgnila tuš, ker so bile fuge že rjave od kamna in vsega (ne bom šla v detalje). Malo sem zmešala z vodo in namazala, skrtačila in pustila 10 minut... sprala z vročo vodo, čez z mrzlo. Zdaj ko se je posušilo so čisto bele. Smrdi pa ko svinja. user posted image  
Aja, še to. Rokavice si daj na roke in zaščitna očala, pa ene stare cunje.

< Sporočilo je popravil ZARA -- 5.10.2011 12:46:34 >

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

05.10.2011, 13:08

clock-img

enea

pencil-img

2440

IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Samo Domestos, navaden. Ravno danes sem drgnila tuš, ker so bile fuge že rjave od kamna in vsega (ne bom šla v detalje). Malo sem zmešala z vodo in namazala, skrtačila in pustila 10 minut... sprala z vročo vodo, čez z mrzlo. Zdaj ko se je posušilo so čisto bele. Smrdi pa ko svinja. user posted image  
Aja, še to. Rokavice si daj na roke in zaščitna očala, pa ene stare cunje.

mene so učili da moram najprej z mrzlo vodo spirat in šele nato z vročo,.. to pa zato, ker ko greš z vročo čez tisto čistilo, ustvarja še večje strupe,( para)... z mrzlo spereš tisto dol, potem pa z vročo zadaj, da gre vse proč,... to naj bi veljalo za povsod kjer čistiš s kakšnim močnejšim čistilom, ala varikina in take zadeve,...user posted image
je pa res da je domestos super čistilo,...user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem