writing-img

Čičerika - kaj in kako

clock-img

03.12.2005, 21:11

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Imam namočeno, treba jo je namakati 12 ur, pojma pa nimam, kaj naj skuham ob njej. Sem mislila eno zelenjavno omako z bučkami in čičeriko nareditiuser posted image , pa ocvrte jajčevce...user posted image  Bi to pasalo?

clock-img

03.12.2005, 21:17

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

user posted image user posted image user posted image

Jaz ponavadi naredim iz nje namaz. Ultra dober! Čičerika+malo paradižnikove mezge+za okus malo čebule in česna+olivno olje+sojina omaka. Za prodajat, ti povem.

clock-img

03.12.2005, 22:14

clock-img

Maček Muri

pencil-img

235

Lahko pa narediš polpete iz čičerike, zraven pa omako iz bučk.
Pa tale namaz od Jančike je tudi fajn ideja. Jaz ga sicer delam drugače, bom pa probala tudi to varianto.

clock-img

03.12.2005, 22:28

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Jaz jo običajno dam v solato, sploh v motovilcu je dobra, ampak je motovilec zdaj po 3jurje!!!Sicer pa paše tudi z avokadom, njami! Jaz jo spasiram in  jem kar tako na žlico pa malo KS (kisle smetance) zraven.

Jančika tvoj recept je najbrž tudi špica!

clock-img

04.12.2005, 16:51

clock-img

Pajaca

pencil-img

2154

Jaz jo tud naredim v solati, s fižolom... mnjami. Enkrat sem pa celo eno juho nardila, je bla ful fajn, recept sem pa pri J. Oliverju snela.... sam ga ne vem več.

clock-img

04.12.2005, 17:14

clock-img

Anonimen

U, Jančika, tole se pa ful dobro bere, to je potem brezbeljakovinski namaz, a ne? Super. Moram poskusit.

clock-img

04.12.2005, 20:57

clock-img

Maček Muri

pencil-img

235

Splišni, brezbeljakovinski ravno ni, čičerika ima ogromno beljakovin .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem