cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Čez dan v ležalniku?

clock-img

28.03.2008, 19:53

clock-img

TIIA

pencil-img

45

Mojemu sončku ne paše ležanje na ravnem očitno, saj se takoj zbudi, potem ko ga odložim. Če pa ga dam v ležalnik, pa spi...

Ali je lahko dlje časa v ležalniku? Stari smo 14 dni.

Lp

clock-img

28.03.2008, 20:51

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Ležalnik ni primeren za spanje. Odsvetujem.. Čimveč spanja na trdi podlagi (postelja..)

Gospa sem.

clock-img

30.03.2008, 17:57

clock-img

Zofy

pencil-img

2416

Ja, nam je isto rekla doktorca iz razvojne - da je že boljša lupinica kot pa ležalnik, sploh na začetku, ker je hrbtenica mehka in mora biti zato na trdi podlagi. V ležalniku pa je čisto usločen...

clock-img

30.03.2008, 18:53

clock-img

jajula

pencil-img

1191

men se pa lih v lupinci zdi bolj usločen?

clock-img

30.03.2008, 19:08

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Mi imamo nedonošenko(rojeno v 26 T) in je večina dneva preživela v ležalniku in v lupinici-pa ni nič narobe z njouser posted image . Čisto normalno se je razvila. Tudi tavečjo (rojeno v 34 T) sem imela večino dneva v ležalniku. Pa takrat pred 14 leti ležalniki niso bili tako dodelani,kot sedaj

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

31.03.2008, 15:19

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

29.04.2008, 20:32

clock-img

pajac

pencil-img

6695

vsepovsod prebereš da ležalniki niso ok. In to verjamem, samo Peter je veliko preživel (prespal) v ležalniku in z njim ni nič narobe. Se mi zdi , da je veliko odvisno od otroka in aktivnosti v preostalem času...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

clock-img

29.04.2008, 22:09

clock-img

birdy

pencil-img

5352

No, ležanje v lupinici je koristno samo za določene otroke, mislim da za tiste ki majo ekstenzijski (ma ne vem če sem prov napisala) vzorec.Pri npr.: hipotonih (mehkih) otrocih lahko lupinica naredi velik škode. Ker so že tko al tko mehki, pol pa še lupinica ki jih praktično drži pokonc in jih povsod podpira, pa še zviti so.
Ležalnik pa kamot uporabljate če maste tazga ki se ga da čist poležat. Mi je naša fiziterapevtka rekla. Jst sem jo mela precej v ležalniku, mamo pa tazga ki se ga da poležat. In tiste ki boste rekle da to ni trda podlaga, to je čist zadost trda podlaga, čist isto k športni del vozičkauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem