cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Čevlji v nosečnosti

clock-img

21.03.2010, 18:40

clock-img

natasarobi

pencil-img

1391

Pozdrav!

Noseča sem 21t. Ponavadi nosim čevlje z visoko peto - ne ne vem koliko: od 3-7 cm. Zanima me kakšne čevlje ste ve nosile in če s peto, koliko visoko? Kaj pa čisto poleti - ali je sploh udobno/varno nositi natikače/japonke.... Kaj pa čevlji na vezalke - do kdaj se jih da zavezat?

Hvala in lp

clock-img

21.03.2010, 20:51

clock-img

x_srečka_x

pencil-img

1025

Pet nikoli ne nosim, natikače sem imela normalno obute, saj je vroče poleti user posted image ,
vezalke sem si zavezovala do konca sama.

clock-img

21.03.2010, 21:09

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

IZVIRNO SPOROČILO: x_srečka_x

Pet nikoli ne nosim, natikače sem imela normalno obute, saj je vroče poleti user posted image ,
vezalke sem si zavezovala do konca sama.

Enako. Razen zadnji mesec nosečnosti sem si bolj težko sploh obula kakšne čevlje, ker sem imela tako otekle noge. Letos (sem v 31t nosečnosti) mislim, da mi to ne bo delalo težav, ker če bom imela srečo, bo zadnji mesec že za Crocse.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

21.03.2010, 21:23

clock-img

anckabancka

pencil-img

1710

Pete sem vedno nosila bolj na začetku, v zadnjih meseciha pa ne. Zdaj sem jih opustila že v 4. mesecu zaradi krčnih žil. Pa komaj čakam na poletje, ko bom nosila natikače. Najbolj udobno od vse možne obutve.
Vezalke - se jih da zavezati do zadnjega, čeprav malo težje.

Ponosna mamica petih fantkov :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem