writing-img

Čevlji Super fit

clock-img

19.09.2005, 13:41

clock-img

niki5

pencil-img

1902

Če katero zanima sem v nedeljo naključno odkrila, da jih prodajajo v Humanicu v Ljubljani. Sicer ni velike izbire, za našega pikca smo našli ene in so res super, izredno mehki, kljub visokemu nartu mu lepo paše nogica notri.

clock-img

19.09.2005, 13:54

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Jaz sem jih pa danes gledala v Cokli v Kranju. Potem sem ji pa kupila ene mokasinke od Cicibana. Imajo pa Superfit precej velike številke, saj sta 19 od cicibana in 18 od Superfit enake.

clock-img

19.09.2005, 14:00

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Ja tud mi smo zelo zadovoljni z izdelki Super fit - imamo od copatov do čevljev.
Med drugim jih prodajajo tudi v trgovinah Kopitarne in Massa.

Lp

clock-img

19.09.2005, 17:09

clock-img

PIKA

pencil-img

227

V Kopru pa jih imajo v trgovini Stop v Župančičevi ulici.

clock-img

19.09.2005, 19:36

clock-img

LIALIA

pencil-img

267

Superfit čevlje prodaja tudi Mass.

clock-img

20.09.2005, 11:38

clock-img

a&m

pencil-img

158

Super fit čevlje prodajajo tudi v Btc v hali A spodaj, blizu cicbanove trgovine.Trgovina je Preli oz. Premi, neki podobnega.Imajo samo otroške čeveljčke.

lp

clock-img

20.09.2005, 20:04

clock-img

Anja167

pencil-img

1017

Jaz ne vem, a smo mi tako izbirčni ali kaj, ampak meni se zdijo pa Superfitke, čeprav so dejansko najboljše, kar lahko dobiš na našem tržišču, še vedno pretrdi, premalo upogljivi čevlji in so previsoki za otroka, ki začenja hoditi. Jaz vse bolj prisegam na Preschoolians (kar pa ni najbolje za našo denarnico...).

clock-img

21.09.2005, 10:00

clock-img

asso

pencil-img

3700

Anja167 je napisal/a:

Jaz ne vem, a smo mi tako izbirčni ali kaj, ampak meni se zdijo pa Superfitke, čeprav so dejansko najboljše, kar lahko dobiš na našem tržišču, še vedno pretrdi, premalo upogljivi čevlji in so previsoki za otroka, ki začenja hoditi. Jaz vse bolj prisegam na Preschoolians (kar pa ni najbolje za našo denarnico...).

Tudi meni se zdijo pretrdi, čeprav sem ene kupila, ker so bile znižane in ne tako predrage. Drugače so zelo mehki Primigi.

V kopru v trgovini Stop ukinjajo program, zato jih imajo tudi znižane.

Lp asso

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem