cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Čevlji

clock-img

25.06.2009, 23:10

clock-img

d4rk0

pencil-img

3

Hay hoo =)

Ne vem v kero drugo temo naj napišem kaj iščem, pa pišem kar sem.

Za svojo punco bi rad kupil čevlje. Zdaj pa me zanima če je kje kakšna internet stran/trgovina z takoimenovanimi "peeptoes" in "open toes" čevlji (torej čelji z visoko peto <10cm )? V slovenščini, ter da se da naročit oz. kupit.

Hvala za odgovor in prijaznost.

Darkouser posted image

clock-img

25.06.2009, 23:17

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: d4rk0

Odvisno - kaj pa hočeš, da bo počela v peeptoesih? Ko boš to povedal, bomo takoj ugotovili, na kateri forum te premestiti. user posted image

Drugače pa lepo poklikaj Venera shop, Red shop, Diskretno in Lolito, pa se boš nagledal 10+ petk na salonarjih in škornjih. Cene se pa začnejo pri 200€ - in vse je slovensko. user posted image

clock-img

25.06.2009, 23:26

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

...hja...kdo bi si mislil, da je RR.net  tako "univerzalen" forum..

Btw...ne vem kam naj se obrnem, pa bom kar tukaj izkoristila gužvo - iščem en rezervni del za otočno napo znamke Faber...

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

clock-img

25.06.2009, 23:55

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Boš morala pa povedati, kateri rezervni del, da vemo, al' te damo na Gospodinjske nasvete, na Tehniko ali celo na Gradnjo. user posted image

clock-img

25.06.2009, 23:57

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.07.2009, 23:02

clock-img

d4rk0

pencil-img

3

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Odvisno - kaj pa hočeš, da bo počela v peeptoesih? Ko boš to povedal, bomo takoj ugotovili, na kateri forum te premestiti. user posted image

Drugače pa lepo poklikaj Venera shop, Red shop, Diskretno in Lolito, pa se boš nagledal 10+ petk na salonarjih in škornjih. Cene se pa začnejo pri 200€ - in vse je slovensko. user posted image

Ne mislim teh erotičnih variant. Pač normalne "špičake" z visokim petim...

clock-img

03.07.2009, 01:08

clock-img

Barbara_L

pencil-img

623

Zara.
Humanic.
Pa morajo biti preko neta?
Glej tudi asos-ovo spletno stran.

clock-img

03.07.2009, 09:56

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Madona, jaz bi se v takihle čevljih polomila user posted image user posted image user posted image

user posted image

clock-img

03.07.2009, 10:04

clock-img

ssevin

pencil-img

1704

Ti ji samo dnar daj, bo že ona našla kaj ji je všeč.

clock-img

03.07.2009, 10:26

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Mogoče boljše kot denar je to, da jo pelješ z zavezanimi očmi v eno hudo trgovino s čevlji (ne me vprašat, katera je to, ker ne nosim špičakov;) in ji rečeš, naj izbere, kar ji srce poželi.

clock-img

03.07.2009, 11:23

clock-img

čipka

pencil-img

1652

Mater, ko sem vidla naslov "čevlji", sem mislila, da imaš kakšen "fetiš" na čevlje.user posted image

my little babygirl - moja največja sreča
-

clock-img

03.07.2009, 15:28

clock-img

Njumi

pencil-img

168

IZVIRNO SPOROČILO: čipka

Mater, ko sem vidla naslov "čevlji", sem mislila, da imaš kakšen "fetiš" na čevlje.

Enako! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Mogoče boljše kot denar je to, da jo pelješ z zavezanimi očmi v eno hudo trgovino s čevlji (ne me vprašat, katera je to, ker ne nosim špičakov;) in ji rečeš, naj izbere, kar ji srce poželi.

Drugače ta ideja je res dobra. Samo tako ne bo nerodnosti, če bi prinesel ne tisti odtenek modre, ki je zdaj najbolj in...

Ljudje velikokrat opazijo le tisto, kar njihovo prepričanje podpira.
Danes je čisto lep dan! :)

clock-img

03.07.2009, 21:47

clock-img

sxy

pencil-img

197

Hay hoo =)

Za svojo punco bi rad kupil čevlje. Zdaj pa me zanima če je kje kakšna internet stran/trgovina z takoimenovanimi "peeptoes" in "open toes" čevlji (torej čelji z visoko peto <10cm )? V slovenščini, ter da se da naročit oz. kupit.

Hvala za odgovor in prijaznost.

V trgovini Paprika v BTCju, hala A jih imajo tudi kar nekaj na izbiro, če na pa prodajalko povprašaj, ti jih lahka tudi naročijo.
No če pa nisi iz Lj., so pa drugod po Slo.tudi trgovine Paprika, povprašaj v kakšni od njih...

< Sporočilo je popravil sxy -- 3.7.2009 21:48:47 >

When we wake up in the morning, we have two simple choices. Go back to sleep and dream, or wake up and chase those dreams.
Choice is yours...

clock-img

04.07.2009, 09:19

clock-img

muška

pencil-img

3223

na bolhi jih tudi najdeš

clock-img

06.07.2009, 17:00

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

Za svojo punco bi rad kupil čevlje.

V bistvu bi ji jih kupil za sebe user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem