cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Čemu verjeti?

clock-img

08.07.2015, 13:24

clock-img

Anči Banč

pencil-img

7

Pozdravljene punce, moje vprašanje je sledeče :
Pred dnevi sem imela transfer dveh zamrznjenčkov. Ko smo čakali na transfer, se je pričel pogovor o testu, ki bi naj bil najbolj zanesljiv glede rezultata. Punce so si bile enotne, da je to clear blue digital in če ti le ta pokaže od 12.dne naprej + ter tedne 2-3, je potem to to.
Res sem potem tudi sama 12.dan opravila ta test, ki je bil pozitiven, ampak v tednih 1-2. Je potem vseeno to zdaj to? Jutri imam krvnega, rezultat bo, kakršen bo, a vseeno bi prosila tiste, če mi zaupajo, kako je bilo pri njih. Torej če so pri zamrznjenčkih ta test opravile, kaki rezultat je pokazal njim,kakšno so imele beto na na krvnem in ali je bilo kasneje vse ok. Mogoče kompliciram, ampak toliko posegov in postopkov je že za mano, da enostavno ne morem verjeti, da pa zdaj mogoče res bo. Skeptična sem predvsem zaradi teh tednov 1-2. Hvala vsem. Grde komentarje pa zadržite za sebe.
Lep dan še naprej :)

clock-img

08.07.2015, 13:53

clock-img

lastovica

pencil-img

333

Zakaj pa bi moralo sploh pisati 2-3 tedne, če si ti dejansko lahko noseča res zgolj 1-2 tedna? Glede na to, da takoj itak ne pride do vgnezditve, ampak šele po nekaj dneh od prenosa. Jaz mislim, da se ne rabiš sekirat, ker je to sigurno ok. user posted image

clock-img

08.07.2015, 13:59

clock-img

Anči Banč

pencil-img

7

Hvala lastovica za vzpodbudo. Saj pravim... čisto sem že zmešana... Navaden cb je tudi plus. Ne nekaj strašno izrazit, ampak lepo viden. Glih kar preverjeno. :) vseeno pa me je strah.... neuspehi so vedno nekje v podzavesti zelo prisotni.. .

clock-img

08.07.2015, 14:17

clock-img

asyka

pencil-img

475

Meni je 2-3 tedne pisalo na digitalnem CB, ko sem ga delala točno 1 teden od zaostale mensturacije. Pri transferjih pa je verjetno 12 dni po transferju mišljeno potem na dan menstruacije oz izostanka. Vsaj moja logika je takšna je pa res da o teh postopkih nimam pojma, ampak če je tako je 1-2 tedna čisto ok in realen rezultat

The secret of life is hidden in DNA.

clock-img

09.07.2015, 08:29

clock-img

Shana86

pencil-img

878

Se strinjam. Meni je tudi 2-3 pisalo po enem tednu izostanka, pa sem ovulacijo imela tri tedne pred tem (glede na 1. UZ, nuhalno in morfologijo). Tako da je ubistvu 2 dneva pred izostankom 1-2 čisto dovolj. Pomoje se lahko začneš veseliti... user posted image Čestitam user posted image

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

clock-img

09.07.2015, 13:53

clock-img

Anči Banč

pencil-img

7

Da se javim.... Hvala punce, vseeno mislim da je še prehitro za veselje.. :(
Bila danes na krvnem in mi je pokazal beto v vrednosti 95.9... :(((( sestra ni bila glih navdušena. Nosečnost baje je, ampak je to zelo nizko... kake so bile vaše bete? ?? Je imela katera tak nizko in je bilo kasneje vse ok??? user posted image

clock-img

09.07.2015, 15:27

clock-img

Mincaa

pencil-img

56

Glavo gor vse je se mogoČe! user posted image

clock-img

09.07.2015, 21:00

clock-img

anjam

pencil-img

77

To je cist ok rezultat. So punce, ki so imele 12 vrednost pa je blo ok. Vazno je, da se ti vsake 48ur vrednost podvoji. Tko da optimisticno in srecno :)

clock-img

13.07.2015, 17:01

clock-img

Anči Banč

pencil-img

7

Oj... mislim da je konec. Danes ponovno dala kri in je hcg samo 134... Tak da bo treba v nove boje...
Vsem ki čakate želim čim prej veliiiiiki +!
Srečno :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem