cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Če katera potrebuje / misli, da bo potrebovala...

clock-img

20.10.2007, 21:41

clock-img

sonjaka

pencil-img

155

Če bi mogla to pisat na katerem izmed drugih forumov, prosim moderatorja, da me prestavi.

Torej, malo pospravljam omare in sem našla nekaj stvari, ki so še zapakirane in jih ne potrebujem ter zato podarim:

- 1 škatla BABYLOVE blazinic za dojenje (30 kom) v originalni embalaži - kupila malo preveč škatel, zdaj pa jih ne potrebujem več
- 6 AVENTovih pralnih blazinic za dojenje (v originalni embalaži, vključujejo vrečko za pranje) - nimam pojma zakaj sem to kupila + 2 pralni blazinici LA VIE (dobila darilo zraven modrca) - nikoli uporabila
- CHICCO - nastavki za bradavice iz silikona 2 kosa (nikoli rabljeni, v originalni embalaži) - so samo odprti, da sem pogledala kako izgledajo

Če katera to želi, naj me kontaktira na ZS. Sem pa iz Ljubljane - Bežigrad.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem