cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Če daš psa kastrirat ...

clock-img

02.04.2009, 10:24

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

... a še natepava vse živo in neživo?

clock-img

02.04.2009, 10:25

clock-img

pipic

pencil-img

392

Ne

clock-img

02.04.2009, 10:28

clock-img

Anonimen

Ne ... naš je bil prej prvi sveder na vasi, saj je ušel, samo da si ga za sekundo spustil izpred oči ... zdaj mu pa ni več do teh avantur in je bolj doma. Drugače se ni pa čisto nič spremenil, niti zredil.

clock-img

02.04.2009, 10:51

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

IZVIRNO SPOROČILO: Otika
zdaj mu pa ni več do teh avantur in je bolj doma.

Ja, O.K., da ne pobegne, mi je jasno, ampak a tudi doma ne natepava več v raznorazne zadeve?

clock-img

02.04.2009, 10:53

clock-img

pipic

pencil-img

392

ne ne natepava

clock-img

02.04.2009, 11:22

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

A res? Hm. No, saj je fino, ker zdaj nekaj premišljujem, da biše enega cucka nabavila, pa bi mi šlo na živce to natepavanje. Čeprav po drugi srani je pa bogi ...

clock-img

02.04.2009, 12:02

clock-img

Blueberry

pencil-img

2800

No, naš natepava samo njegovo igračko. Torej neživo. user posted image Samo ne skozi. Občasno. user posted image

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

clock-img

02.04.2009, 20:58

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry

No, naš natepava samo njegovo igračko. Torej neživo. user posted image Samo ne skozi. Občasno. user posted image

In to kastriran pes?

clock-img

02.04.2009, 21:04

clock-img

Anonimen

Lej v bistvu samčku pri kastraciji odstranijo jajčka in tudi žlezo ki proizvaja hormone, ki ga ženejo to delat. Nam je veterinar rekel, da kak mesec po kastraciji se lahko še zgodi kak "incident", samo potem se mu pa počasi kri sčisti teh hormonov in se to neha. No našemu je bila pred kastracijo tudi npr. moja noga blazen objekt poželenja in je bilo res nadležno, ko se je spravil nate samo da si se usedel, al pa še to ni bilo treba. Sedaj imamo pa mir.

clock-img

02.04.2009, 21:14

clock-img

Blueberry

pencil-img

2800

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

In to kastriran pes?

Ja. user posted image

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

clock-img

15.04.2009, 21:34

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Mi smo na spletu zasledili (mnenje veterinarja), da je dobro dat psa kastrirat najkasneje do 6. meseca, dokler ga še ne začne razganjat.Da sploh nikoli ne občuti tega.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem