cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Čas med obroki

clock-img

19.08.2007, 23:34

clock-img

apolonica

pencil-img

63

Nam se je rodilo eno res pridno dete, ki ga moram tudi podnevi zbujat, da ga podojim. star je 2,5 meseca in me zanima, na koliko ur ve dojite. al na 3 al na 4; sedaj ga zbudim na 3, na teži lepo pridobiva, ponoči spi od 22h pa vsaj do 4h, tud do 7h se je že zgodilo. se mi zdi, da je enkrat patronažna rekla, da hoče dete na dan določeno količino mleka in če je ne dobi podnevi, jo bo hotel ponoči. mi pa prav pride, da podnevi pančka, ker mam še enega pikeca, ki pa je star 2,5 LET in mam tud z njim kar dosti dela.

na kratko: vaš razmak med obroki v tej starosti?

lp

< Sporočilo je popravil Mič RR -- 20.8.2007 18:00:29 >

clock-img

19.08.2007, 23:36

clock-img

P_Petra

pencil-img

40

Če sem iskrena nimam pojmauser posted image   Ko pač otrok "zahteva" mu ponudim dojko.Včasih na 1 uro,včasih na 4 .Ponoči pa itak spi,se samo na dojki carta in ga ne zbujam,saj bi potem zamenjal dan za noč. Ponoči spi od  9-13 ur

clock-img

20.08.2007, 11:22

clock-img

simona76

pencil-img

255

Tudi moja je od začetka zelo veliko spala, tja nekje do dveh mesecev. Potem pa nič več. Zdaj, ko je stara 3 mesece, pa čez dan še trikrat zaspi po kakšno urco. Čez dan dojim na dve do tri ure, ponoči enkrat. Nikoli je pa nisem zbujala, da bi jo nahranila. Se je sama, pa je spala že tudi več kot 4 ure skupaj (čez dan).

clock-img

20.08.2007, 18:04

clock-img

Anonimen

na kratko: vaš razmak med obroki v tej starosti?



Med dvema spanjema.

Nisem gledala na uro, razen prvega pol dneva. Potem sem ugotovila, da je otrok sam sebi najboljša ura user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem