cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

18.05.2006, 07:02

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

18.05.2006, 07:42

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

o tem nisem še nič slišala, lahk pa povem, da zadnja dva meseca nosečnosti mi je tako pasala gazirana pijača, da sem jo popila tud do 2 litra na dan...Sploh ni blo važn al sm pila radensko al pa fanto, sam da so bili mehurčki....

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

18.05.2006, 07:48

clock-img

asso

pencil-img

3700

Meni se zdi to ena velika neumnost. Prvič slišim kaj takega....user posted image user posted image user posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

clock-img

18.05.2006, 07:48

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

meni je bilo 2 meseca ful slabo in sem bruhala, edino kar mi je pomagalo so bile bobi palčke in gazirane pijače - pa je s tamalo vse vredu user posted image

po moje je to spet ena tistih vraž user posted image  

clock-img

18.05.2006, 07:55

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Vem, da gazirane pijače niso ravno priporočljive, da bi pa postal kdo gluhuser posted image user posted image , mi je pa novo. Pa kaj si bodo še ljudje izmislili. Me pa zanima, kako bi naj to funkcioniralo? Mehurčki, ki krožijo po trebuhu.... kakšno vezo pa ima trebuh z maternico???

p.s. Zna pa moj biti včasih kar presneto gluh, mu moram kaj po 10 reči, razen za stvari, ki so njemu pogodu-te sliši takojuser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

18.05.2006, 07:58

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

no Marogica, zdaj veš zakaj! user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.05.2006, 08:02

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

user posted image user posted image user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

18.05.2006, 09:13

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Prvič slišim. user posted image user posted image user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

18.05.2006, 09:26

clock-img

milla

pencil-img

116

To pa je res neumnost, ene imajo očitno količino časa v obratnem sorazmerju s pametjo  user posted image !

clock-img

18.05.2006, 09:27

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Ha, ha. Take neumnosti pa že dolgo nisem slišala.

Saj sem tudi sama abila taka, ampak zanimivo kako v nosečnosti zgubimo možnost zdrave presoje in verjamemo tudi takim trditvam. user posted image

clock-img

18.05.2006, 09:38

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

18.05.2006, 09:45

clock-img

KODA

pencil-img

4015

user posted image user posted image prvič zdaj to slišim.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

18.05.2006, 11:11

clock-img

atinav

pencil-img

331

Ja tele vraže so pa res zanimiveuser posted image ...jaz sem v prvi nosečnosti full pila mehurčke, ker mi je res samo to pasal...no in je s Tianom vse ok user posted image ...no in zdaj v drugo mi spet pašejo samo mahurčki in jih bom tudi veslo pilauser posted image .
No pa še eno močno o vražah...jutri grem na pogreb in so me danes v službi nekateri napadli in mi rekli, da kao ne smem iti...ker sem pač nosečauser posted image ...in potem jih vprašam zakaj in noben nima pojmauser posted image ...ja so res zanimive te vraže.

TIAN nas je razveselil 20.02.2005, LIAM pa 19.10.2006

clock-img

18.05.2006, 12:05

clock-img

Anonimen

Po moje je pa to kar res. Poglej Amere, pol jih je gluhih, ne slišjo, kaj se dogaja okoli njih user posted image  user posted image

clock-img

24.05.2006, 23:47

clock-img

pearl

pencil-img

426

Da bi mehurčki povzročili gluhost prvič slišim. Se pa gaziranih pijač izogibam, ker baje otročičku to ni v korist. Kot vemo coca cola in fanta, pa sprite že za odraslega ni ustrezna izbira, kaj šele za našega otročička, ko ima jetra še čisto majhna  in nerazvita, pa vemo, da vse kar mama poje in zaužije, gre skozi plodovnico. Raje si privoščim kakšen svež juice stisnjen iz pomaranč, pa dosti vode in drugih naravnih sokov, ki jih ob sokovnikih, ki obstajajo, res ni težko napraviti. Saj umetnim kemikalijam bo še tako ali tako preveč izpostavljen v svojem življenju.
To je le moje osebno mnenje. 

clock-img

05.06.2006, 13:56

clock-img

Anonimen

oh jz pijem tud gazirano pijačo....

clock-img

05.06.2006, 15:15

clock-img

A_A

pencil-img

310

haloooooooooooooooo....to je čista neumnost

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem