cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

10.02.2006, 13:42

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

10.02.2006, 15:08

clock-img

Anonimen

Ravnokar sem prejela identičen odgovor na moje pismo od g. župana.user posted image

clock-img

10.02.2006, 16:35

clock-img

Shania

pencil-img

558

Ja, smo že ugotovili, da čisto VSEM enako odgovori. Se pravi da imajo sestavljen "univerzalen" odgovor!user posted image

LP,
Shania

clock-img

10.02.2006, 16:41

clock-img

Iren@

pencil-img

257

Dokler za zavetišča skrbijo društva in prostovoljci, to pomeni, da zapuščene živali lahko ostanejo do oddaje, se pravi tudi do 1 leta ali več.
Seveda župana skrbi, tako kot skrbi gorenjske župane, skrbi jih, da bi morali preveč denarja dat, zato raje poiščejo s.p.-je, ki živali usmrtijo po enem mesecu. In glej o glej, "problema" zapušćenih in zavrženih živali nenadoma ni več.
Za bruhat!

clock-img

10.02.2006, 17:46

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

10.02.2006, 23:12

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

jaz sem vidla prispevek na TV, kjer je povedal tist vodja azila - ne vem, kako se piše, da so prosili vsa dovoljenja itd. že pred časom. ampak jim jih nočejo izdat - nekaj v tem smislu, da zanalašč zavirajo. bi čist verjela - ker če so posredi finance itd... majo lahko kakšni višji organi prste vmes.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem