cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

18.01.2006, 11:39

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

18.01.2006, 12:49

clock-img

Tinca7

pencil-img

451

Mi smo dali našega kastrirati sicer pri 5,5 mesecih (slabe izkušnje s prejšnjimuser posted image ), in je sedaj srednje poskočen. Včasih je tako len, da se mu ne da niti riti dvignit. Sedaj je star 4 leta. Nisem čisto sigurna, če je to zaradi kastracije. Sem pa slišala, za veliko primerov, ko takole psički nagajajouser posted image user posted image , pa se potem umirijo in izgubijo ta svoj hudi nagon.
Ti pa predlagam, da ga pelješ na veterino spomladi. Imajo namreč, pazi to - AKCIJE.

clock-img

18.01.2006, 13:13

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

18.01.2006, 14:58

clock-img

ma-ja

pencil-img

471

Jaz imam sicer dva mačka, ampak po moje ni bistvene razlike. S kastracijo jim vzameš nagon in sigurno ne bo naskakoval vsake, ki jo bo zavohal user posted image !
Vsaj naša mačka ne gresta več kot 5 m od hiše. Je pa ta stvar lažja kot sterilizacija. Našima kosmatincema se še poznalo ni, da so jima sploh kaj naredili. Zjutraj sem ju odpeljala na kliniko in ju po službi dvignila. Pa sta me že takoj skor požrla, ker nista cel dan nič jedla. Sicer jima ne bi smela dati jesti, ampak ni šlo drugače. Potem sta se pa veselo podila po stanovanju.
Se pa pri veterinarju zmeni za manjše plačilo (brez računa). Jaz sem samo rekla, da plačam z gotovino in namesto skoraj 30.000 (za oba), sem plačala 20.000. Malo manj je pa že!

clock-img

18.01.2006, 20:00

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

18.01.2006, 22:44

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Če se še ni nikoli sparil, potem je kastracija kar smiselna kar se tiče naskakovanja gonečih psičk. S kastracijo pa naskakovanja kot rangiranja po vsej verjetnosti ne boš odpravila. Se pa pozanimaj pri veterinarju ali pa vprašaj na kakšnem forumu (npr. Mojpes), kakšne izkušnje imajo.

Srečno.

clock-img

19.01.2006, 22:22

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem