cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

05.01.2006, 18:37

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

05.01.2006, 20:51

clock-img

tascha

pencil-img

482

Tudi meni se je to dogajalo. Pa nimam pojma, kaj je to bilo! Ene pravijo, da naj bi nekaj takega pojedla in da ga je motil okus.user posted image Možno user posted image . Pa sem ga vmes na finto probala vržt (al pa je on mene user posted image ), pa dudo v usta, ko se je pomiril pa zamenjava za bradavico. Pa vedno tudi to ni ratal.user posted image
Pa sem ga prebujala (ne čisto) čez dan, da naj bi lepo jedel (tko še napol v spanju), pa tudi to ni vedno zaleglo. Kdaj me je bilo že naprej groza dojenja, kaj bo! user posted image Potem pa se je to enkrat kar nehalo. Pa ne vem, da bi jaz kaj takega naredila.
Tko da ti predlagam, če ti to dela se ne sekiraj in ne bodi živčna (tko sem jaz sebe prepričevala), ker to  user posted image čuti in je potem še slabše.

clock-img

05.01.2006, 23:29

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

06.01.2006, 09:26

clock-img

moola

pencil-img

5

tudi naš dojenček včasih to počne. največkrat pomaga, če pred nadaljnjim dojenjem podre kupček.

clock-img

06.01.2006, 10:21

clock-img

Anonimen

jaz sem ugotovila, da moj to počne kadar je malo lačen vendar prevč utrujen, da bi lahko vlekel. Ponavadi je to zvečer pred spanjem, pa tudi čez dan če je zmatran. Zvečer mu potem dam malo jesti čez flaško, nato ga pa spet dam k prsim in ga nežo trepljam po ritki. Proti koncu pa pomaga tudi dudka.

clock-img

06.01.2006, 10:41

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Naša user posted image  je to počela, kadar jo je napenjal kupček. Ko sva ga podrli je lepo sesala naprej.

Lp user posted image

_____________________________

Be the Peace and Harmony you desire...


clock-img

06.01.2006, 10:46

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Mi je znano, ja. Sem enkrat že skoraj obupala. Zdej je boljše, se le redkokdaj še zgodi in takrat mu dam dudico za kakšno minuto in potem lepo sesa. user posted image

_____________________________

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

06.01.2006, 10:46

clock-img

bebe&jaz

pencil-img

121

Očitno jih to mnogo počne. Naš se je tako drl zraven, da sem bila čisto potna. Potem je pa kar naenkrat, po 3-h tednih, tako kot je prišlo tudi minilo. Pa nisem nič drugače jedla, nisem dobila menstruacije, nič. Poskusi ugotoviti, kateri položaj mu bolj ustreza, mogoče ga poskusi podojiti še preden bo zares neznansko lačen ali pa kot je že ena napisala, tudi čez dan, ko je še na pol v spanju. Midva sva včasih morala tudi stoje in med zibanjem jest, da je kaj pojedu. Ampak ko sem se ravno nehala sekirat da je kaj narobe, se je pa končalo. Tako da mogoče je največ v naših glavah...

clock-img

06.01.2006, 12:49

clock-img

amy26

pencil-img

3072

Pri nas se tudi to dogaja, sem pa opazila da takrat ko je zaspan.
Parkrat vztrajam, menjam dojke, položaj, pa mi vseeno zaspi, torej takrat ko je zaspančkan in pa v glavnem ponoči.

clock-img

06.01.2006, 14:01

clock-img

thunder

pencil-img

302

Tudi nama se to pogosto dogaja, izgleda pa kot da bi bil full živčen - potegne pa spusti, pa brca zraven, pa jovo na novo...tk da sem že jst cela živčna zraven. Po navadi se potem ko to dela pokaka, al ga muči kupček la pa ga sam šraufa - ni pa fajn občutek.

clock-img

06.01.2006, 22:45

clock-img

petja

pencil-img

998

Hej!
Tudi moja tamala počne isto! Jaz sem se vedno ful sekirala glede tega, postala čisto potna, se jokala ... Sem poskusila z dudo, ampak ne pomaga vedno. Če se tamala tako obnaša, jo odstavim in pripravim dodatek. Ker če se sekiram, je itak samo slabše.

Sem pa razmišljala, da je mogoče to zato, ker v tistem trenutku mleko zanjo prepočasi teče. In jo to razjezi. Sem si tudi jaz izbrizgala mleko in sem ga vedno imela, ampak mogoče zanjo ni dovolj hitro teklo.

Jaz moram itak dodajati, čez dan nama mogoče 2x uspe lep podoj, pa pponoči lahko dojim brez težav, ko imam dovolj mleka.

V glavnem, jaz se zaradi tega ne mislim več sekirati - mogoče bo pa res samo od sebe minilo. Dejstvo je, da bolj se sekiramo, slabše je - to pač vpliva na mleko. Ko nam bo vseeno, bodo pa tudi naši user posted image  lepše jedli.

Lp, petja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem