cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

15.12.2005, 22:40

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

16.12.2005, 09:16

clock-img

*goldfish*

pencil-img

600

Zakaj pa bi mu dodatek dajala, pri 2,5 mesecih in če imaš dovolj svojega mleka?

No, jaz ne vem, meni se zdi to normalno, da se ti otrok zbuja na 3 ure. Če pa boš mu dajala dodatno mleko, kljub temu da imaš dovolj svojega, bo se tebi manj mleka ustvarjalo.


Sicer pa moj malček se težko na nove okuse privaja. Par krat ga stepe, se našoba,... včasih pa ko mu kaj novega ponudim, pa tudi mu gor pride, pa mu sploh hrane v usta še ne dam, samo da malo poliže, pa ga že spahuje.

clock-img

16.12.2005, 09:41

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

16.12.2005, 10:26

clock-img

amy26

pencil-img

3072

Jaz sem svojemu začela pred 3 dnevi dodajati dodatek Novalac, zaenkrat ga je dobro sprejel. Spije vse kar mu naredim sam mora pa biti flaška od Nuka, iz Aventove mi bolj mal spije. Dam mu pa 2 obroka dodatka na dan pa še dodatno podojim preden ga dam spat, če imam pa viška svojega mleka si ga izčrpam in mu ponudim pred spanjem.  

clock-img

16.12.2005, 10:26

clock-img

*goldfish*

pencil-img

600

Oh, poznam to nočno nespanje.
Moj bo star 10 m pa še ponoči ne spi celo noč. Se včasih zbudi na noč 1 x, včasih pa je tako kot pri vasuser posted image . Na uro ali dve.

Bo enkrat tudi bolje s tem spanjem oz. z nespanjem.user posted image

clock-img

16.12.2005, 10:29

clock-img

*goldfish*

pencil-img

600

Aja, pa ga še vedno dojimuser posted image user posted image user posted image

Zdaj je sicer neki odpor dobil do mojega mleka, ker je bruhal po njem, smo pa to tudi porihtali. Tak da se dalje cartamo na joškici. user posted image    user posted image

clock-img

16.12.2005, 14:19

clock-img

Anonimen

Moj je star 5,5 mesecev pa se zbujamo na 2-3ure (da popravim dudo, primem za rokico, pobožam), 1x na oč se pa še dojiva...kako pa to ukinit, pa pojma nimam user posted image
Meni je tam okoli 4,5 meseca začel tečnarit za dojenje vsako uro ali še pogosteje. Pa ker to moja psiha niti moja fizična sposobnost ni zdržala, sem mu dala flaško. Jo je sprejel odprtih ust user posted image  Po moje si je misli, končno, mama si mi dala jesti user posted image
Morš pa upoštevat, da otročki tam okoli 3 meseca imajo skok v rasti, kar pomeni, da rabijo več in pogosteje. Če imaš mleka zadosti, se ne sekiraj, pistavljaj ga kadar želi. Ko pa 1x ne boš mogla več, pa pač nehaš.
No, moje mnenje...

clock-img

16.12.2005, 20:26

clock-img

Drejči

pencil-img

75

Živjo,
z našo se že od vsega začetka dojiva čez dan na tri ure, ponoči pa se zbudi enkratuser posted image . Sem, ko je bila stara en mesec kupla Novalac, da bi ji pred spanjem dala še dodatek, da bi mogoče bila bolj sita (čeprav sem imela dovolj svojega mleka, vendar je prej omagala), pa ga tud pod razno ni hotela. No potem sem pa kasneje imela ene težave in sem že mislila, da bom zgubila mleko. Sem po nasvetu sestrične nabavla Aptamil in ga je takoj sprejela. Sedaj se pri treh mesecih čez dan lepo dojiva, zvečer pa ji dam še malo dodatka.

_____________________________

Drejči & Taja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem