cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

13.12.2005, 21:53

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

14.12.2005, 01:07

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Jaz moram prav paziti kaj rečem v prisotnosti otrok.Samo enkrat sva se z možem spričkala v avtu,zaradi ene brezvezne stvari,pa je že tastarejši rekel,da se v avtu ne bova kregala ,oziroma ne se kregat.Oba sva v momentu utihnila.Pri nas moramo ful pazit,kaj rečemo pred otroci,ker je tastarejši močno dovzeten za to.Nikoli ne veš,kaj se potem plete v tej mali bučki.Ne bi pa rada,da trpi na račun tega.

Jaz te čisto nič ne obsojam.Te čisto razumem.

< Sporočilo je popravil KODA -- 14.12.2005 1:10:17 >

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

14.12.2005, 13:23

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

A zdej si mal šokirana, ne ?? Ne vem...na splošno je Ema precej priden, miren in ubogajoč otrok, za razliko od naše diverzantke... mogoče je tamala zato presenečena, ker nikol ne vpiješ nad njo ??

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

14.12.2005, 13:42

clock-img

urbancek

pencil-img

1072

Kar se tiče otrok in njihovih kiksov je prav, da se jim pove. Poskušam preprečiti, da do tega sploh pride (moje reči so moje in jih striktno ne dovolim), drugače pa je prav, da vedo, če so naredili napake. Res pa je, da če je le možno, tega več ne pogrevamo. Možu, če ni bil prisoten pa povem take stvari zjutraj pri kavi, ko sva sama, razen, če so zadeve hujše narave, takrat pa je rompompom takoj, in jim tudi on pove svoje. to velja predvsem za večji dve, ta malga je okregal enkrat pa je bil čisto paf, ker ga do takrat še ni videl hudega. Pri atiju mora biti stvar res grozna, da se razjezi, pa še takrat najraje vidim, da jih ustrezno kaznujem jaz (razne prepovedi).

Lp

clock-img

14.12.2005, 15:13

clock-img

Anonimen

Ker midva na splošno probleme rešujeva na miren način (= se nikoli ne dereva), se mi zdi čisto prav, da Ana odrašča tudi ob tem. Zakaj bi jo ovijala v vato in se delala, da se vedno v vsem strinjava? Poleg tega jaz nisem človek, ki bi, če mi nekaj ni prav, narisala nasmešek na fris in kao počakala do zvečer.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem