cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

27.11.2005, 14:18

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

27.11.2005, 14:42

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Pridi v sredo v Celje na srečanje, potem pa zavij v Prometeja in jih kupi tamuser posted image .

clock-img

27.11.2005, 14:47

clock-img

Anonimen

bubabaya a se ti roke tresejo, ko režeš?user posted image  
Nič hudega...user posted image
Potem izreži cikcak, prilepi vrečevino, rafijo, suho rožco,...

clock-img

27.11.2005, 14:52

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

27.11.2005, 15:09

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Lahko pa kupiš tudi rezalnik za papir, samo ne vem, kje v tvojem koncu. Jaz sem ga lani dobila v Big Bangu v kompletu s foto papirjem. S tem pa res ne moreš mimo odrezatiuser posted image .

clock-img

27.11.2005, 15:15

clock-img

Reja

pencil-img

545

Če imaš koga, ki ima kakšno pot v center Ljubljane... Jaz sem jih kupila v Muellerju v zgornjem nadstropju, kjer imajo tudi zvezke, pisala...

Imaš na voljo vse sotre, vseh barv, oblik, z izrezom za kakšno slikico ali fotografijo...

Žal pa okoli tvojega kraja nič ne poznam user posted image

clock-img

27.11.2005, 15:16

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

27.11.2005, 16:28

clock-img

Anonimen

Jančika, kok pa stane tak rezalnik papirja? Jaz tud ne znam naravnost rezat čestitk! user posted image

clock-img

27.11.2005, 17:38

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Hothien, kaj pa vemuser posted image . Tisto je bilo v kompletu s foto papirjem, pojma nimam, koliko listov (100?), pa je bilo 2 jurja pa pol, se mi zdi. Ampak najlažje bo, da se nehaš sekirat, če ni čisto naravnost odrezanouser posted image . Po moje tega razen tebe itak nihče ne opazi!

clock-img

27.11.2005, 17:41

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Lahko papir tudi že prepogneš napol, da bosta oba vsaj v isti liniji. Drugače imam tudi jaz ta rezalnik. sem ga tudi dobila pri papirju.

clock-img

27.11.2005, 18:41

clock-img

Ines.

pencil-img

299

Jest sem jih pa kupila v trgovini za ustvarjalne v City Parku v LJ. Lepo prepognjene, lepo odrezane in s kuvertami. Mogoče je v vašem koncu tudi kakšna taka trgovina (Prometej, Art,...). Mogoče ne bi bilo slabo povprašati tudii v trgovini s pisarniškim materialom.

clock-img

27.11.2005, 18:58

clock-img

Anonimen

Ah, jaz celo valovite lepenke, ki ima ravne črte ne znam naravnost odrezat. Moj user posted image  je pa pri tem zelo natačnen, le nahecati ga moram, da mi pomaga. user posted image
Se mi pa zdi, da če ne odrežem ravno, da čestitka kr vpije:"Poglej kako je krivo odrezano!" user posted image  user posted image  user posted image  Se mi zdi, da se z avijona vidi! user posted image

clock-img

27.11.2005, 19:30

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Kaj pa, če bi vzela ravnilo in olfa nožek? Pa potegneš z olfa nožkom ob ravnilu? Samo spodaj moraš dat neko podlago, da ne boš imela porezane mize.

clock-img

27.11.2005, 19:48

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem