cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

08.11.2005, 11:32

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

08.11.2005, 14:40

clock-img

lex

pencil-img

6532

Jaz ti svetujem, da vprašaj knjižničarko katere so manj zakomplicirane. Tako majhni otroci še posebej radi gledajo risbe. Kakšen PIKI bi prišel v poštev, ali pa Minka,... Vprašaj - saj so za to tam, da ti pomagajo.

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

08.11.2005, 14:53

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

08.11.2005, 15:16

clock-img

Anonimen

Nodi mogoče, če pozna iz risanke. Ja, pa Piki je vedno zanimiv. Tudi Minka. Ali pa če je kakšna knjigica od vrtca, kaj tam počnejo otroci. To jih tudi zanima. Potem pa je še ena zbirka Katka in Karli, samo to pa ne vem, če imajo v knjižnicah, ker je po moje bolj nova. Jaz sem eno knjigico kupila. Je o bratcu in sestrici. Bratec je mlajši in je star 4 leta. Lahko prilagodiš na 2, da je bolj zanimivo.

clock-img

08.11.2005, 16:54

clock-img

buča

pencil-img

825

našo pa Piki in podobne lahke knjigice ali tiste s trdimi platnicami,ne zanimajo(kmalu bo stara 2,5 leti)...sedaj se zelo navdušuje nad tistimi Disneyevimi iz Dnevnika-vse ve,da je kuža Pongo,da je srnjaček Bambi,ki ga lovci lovijo s puško,Sneguljčici pravi snejujčica,v glavnem.do ornk 30-35 strani posluša in tudi zraven sodeluje,potem jo mine...kaj pa je pri 2 letih gledala???...hm...najraje je imela pomoje tiste reklame iz Baby centra-saj pravim,knjigice pa v glavnem ne.

clock-img

08.11.2005, 18:06

clock-img

sašaš

pencil-img

1113

Oj!

Jaz imam dveletnike v vrtcu - in pri nas je Muca Copatarica zakon. Saj če jim na primeren način predstaviš, jim je 8skoraj) vse zanimivo. Tako smo predelali že kar nekaj zgodbic in zelo radi poslušajo - seveda pa ne moreš dobesedno brati iz knjige, sploh kakšne malo daljše ne. Preberi si in mu ob ilustracijah povej po svoje...Če je v vrtcu pa tam vprašaj, katere vsebine poznajo.

_____________________________

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem