cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

21.01.2015, 13:49

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

27.01.2015, 20:14

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

ne vem sicer a rabis miren druzinski hotel ali akcijo po celi drzavi od jutra do vecera, ker pravis, da sta strastna popotnika. Jaz bi s tako malimi otroci vzela en family hotelski kompleks. Izbire je se in se, prvo se moras odlocit kam sploh zelite. Ce boste sli za prvomajske moras vedet, da bodo ti zunanji bazeni in vodni parki neogrevani, otroci sicer veselo migajo po vodi, meni osebno je premrzlo. Mi smo bili lani pred prvomajskimi v Turciji, full luskan sportni kompleks, zabave za otroke kolikor hoces oz prevec, na eno smer je bil vodni park, na drugo obala s pesceno plazo. Voda v morju je imela konec aprila 22 st recimo. Antalya. Zagotovo je bila v mestu tudi medicinska pomoc, letalisce pa mislim da uro stran z busom.
Na Kanarskih imas tudi pesceno plazo in bazenckov se in se, temperatura konstantna, vedno malo piha. Otroci pa ponavadi na letaliscu za nazaj ze sprasujejo : Mama, kdaj pridemo spet.
Pojdi v eno turisticno agencijo, povej kaj zelis in ti bodo svetovali. Ponavadi so izuceni za to in znajo svetovat.

clock-img

28.01.2015, 08:11

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

28.01.2015, 08:51

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

http://www.alibey-resorts.com/index.php/de/aquapark-ali-bey-club-manavgat

mi smo bili tu. Samo moj je bil na teniskih pripravah, to je en najvecjih teniskih hotelov v ... ne vem kje. ogromno igrisc no. Je pa super tudi za druzine.

Ampak takih family klubov je se in se, pojdi vprasat v agencijo. Zaposleni tam so se solali in se izobrazujejo z namenom pomagati prav v takih primerih.

clock-img

28.01.2015, 09:20

clock-img

RIJA*

pencil-img

2057

ko sva midva šla enkrat na Lefkas, je bilo ogromno družin z otroci...šli so predvsem na južni del otoka, kjer so lepe plaže za otroke in ni tako velikih valov, kot na večini grških otokov...pa še samo eno uro je z letalom....poglej malo...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem