cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

02.07.2014, 15:19

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

03.07.2014, 15:35

clock-img

zaspancek1

pencil-img

929

Zakaj pa bi ga prepisali? Samo zato, da bo potem sel z njimi v solo? Imamo podobno situacijo, pa smo se odlocili, da bosta nasa dva ostala vsak v svojem vrtcu, v solo pa gresta v domaci okolis. Nekako ne vidim smisla, da bi ze eno leto prej prepisovala in otroku povzrocala stres ze prej, vstop v solo pa je itak ena sprememba ( in lahko tudi stres), ki se ji ne da izogniti. Bosta pac v soli spoznala sosolce, ce jih sedaj ne. Sicer pa to v enem nasem vrtcu ni nic nenavadnega, ker je veliko otrok iz drugih okolisev( starsi pac delajo tu), ki bodo sli vsak v svojo solo. Konec koncev imam tudi jaz izkusnjo s tem, ko nisem poznala sosolcev prej - pa ni bilo nobene panike.user posted image

clock-img

03.07.2014, 15:43

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

IZVIRNO SPOROČILO: zaspancek1
Zakaj pa bi ga prepisali? Samo zato, da bo potem sel z njimi v solo?

kaj pa če so se preselili v drug kraj?

clock-img

03.07.2014, 19:18

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

03.07.2014, 20:07

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

z možijem razmišljava, da bi 5-letnika prepisala v drug vrtec zadnje, predšolsko leto. kakšne izkušnje imate z menjavo vrtca?

ojla imam izkušnj in to zelo dobre... mama je bolj bila v skrbeh in to za nič user posted image

sine je kak mesec, dva omenjal še dva prijatelja iz prejšnjega vrtca, tudi srečanje smo jim omogočili, da ni bilo prehude krize, v novem vrtcu pa deca hitro najdejo novo družbo. Sem ju pa prepisala ravno iz razloga, da gre sine s temu otroci naprej v šolo. Danes so vsi ok, še ima enega prijatelja iz prejšnjega vrtca in žal mi je danes vsake sekunde, ko sem se presekirala kako bo otrok to sprejel user posted image

clock-img

03.07.2014, 20:09

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

ja, sem pa ju imela v treh vrtcih in nikoli ni bil problem pri njima

clock-img

03.07.2014, 22:00

clock-img

patrino

pencil-img

2142

IZVIRNO SPOROČILO: zaspancek1
Zakaj pa bi ga prepisali? Samo zato, da bo potem sel z njimi v solo?

to ni razlog za prepis.

ima kdo izkušnje, kako otrok to sprejme?

Če bi rada res kakšno konkretno mnenje, ne moreš spraševati kar tako na splošno in tiščati vse informacije k sebi. Kako otrok to sprejme , je po moje čisto odvisno, zakaj ga prepišeš drugam. Logično. Če ima v dosedanjem slabe izkušnje, po moje ne bo kakšne prehude žalosti ob menjavi vrtca. če je z vrtcem zadovoljen oz. se v njem fino počuti, potem je čisto logično, da ga bo, ko bo šel drugam, po svoje pogrešal. Kako pa bo to izražal, je pa spet odvisno od otroka do otroka. Nekako se mi zdi, da si tako skrivnostna, ker z dosedanjim vrtcem niste najbolj zadovoljni oz. so vzroki negativne narave. Če ga prestavljate zato, potem naj bi šel iz slabšega na boljše. Vsaj upam. Včasih so naša pričakovanja previsoka in gremo lahko z dežja pod kap.

felico ne estas mezurita en oro...

clock-img

03.07.2014, 22:05

clock-img

patrino

pencil-img

2142

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

Če pogledam tvoj avatar, poleg tega ko te berem , bi rekla, da je mogoče problem pri njima pa le bil, vendar ga ti nisi slišala, videla ali hotela videtiuser posted image V predšolskem obdobju zamenjati 3 vrtce in ob tem vrstnike, pedagoške delavce, prostore itd se meni ne zdi mačji kašelj.

clock-img

03.07.2014, 22:07

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

IZVIRNO SPOROČILO: patrino

Če pogledam tvoj avatar, poleg tega ko te berem , bi rekla, da je mogoče problem pri njima pa le bil, vendar ga ti nisi slišala, videla ali hotela videtiuser posted image V predšolskem obdobju zamenjati 3 vrtce in ob tem vrstnike, pedagoške delavce, prostore itd se meni ne zdi mačji kašelj.

daj ne bluzi.. pojma nimaš

clock-img

03.07.2014, 22:13

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

Na menjavo okolja vpliva najbolj naravnanost strašev, ali to vzamejo kot nekaj pozitivnega in novega, ali kot nek problem.
Potem kanček sreče pri menjavi - ali pridemo v dobro okolje.
In vsak otrok sam, s svojim karakterjem in lastno prilagodljivostjo.
V tem vrstnem redu, po moje.

Kvačkam.
In #štrikam#.

clock-img

03.07.2014, 22:16

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_

Na menjavo okolja vpliva najbolj naravnanost strašev, ali to vzamejo kot nekaj pozitivnega in novega, ali kot nek problem.
Potem kanček sreče pri menjavi - ali pridemo v dobro okolje.
In vsak otrok sam, s svojim karakterjem in lastno prilagodljivostjo.
V tem vrstnem redu, po moje.

si zadela

clock-img

03.07.2014, 22:17

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

Če pogledam tvoj avatar, poleg tega ko te berem , bi rekla,

Če pogledam tvoj avatar, poleg tega ko te berem , bi rekla, ... odrasti user posted image

clock-img

03.07.2014, 22:19

clock-img

patrino

pencil-img

2142

daj ne bluzi.. pojma nimaš

Kot sem že rekla- ob takšni namerni zaslepljenosti ga imaš tudi ti očitno bolj malo.

clock-img

03.07.2014, 22:21

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

Posebne enote vrtca sporočajo: na oddelku Malčkov 21+ je še nekaj prostih mest.

Kvačkam.
In #štrikam#.

clock-img

03.07.2014, 22:23

clock-img

patrino

pencil-img

2142

Stenči povej, če se imate tam fino in se dobro počutiš med njimi, pa mogoče pridemo kaj pogledat user posted image

clock-img

03.07.2014, 22:25

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

Stenči povej, če se imate tam fino in se dobro počutiš med njimi, pa mogoče pridemo kaj pogledat user posted image

Ped..činam vstop prepovedan - žal ti ne morem posredovati nadaljnjih informacij.

Kvačkam.
In #štrikam#.

clock-img

03.07.2014, 22:28

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

user posted image

clock-img

03.07.2014, 22:30

clock-img

patrino

pencil-img

2142

Ja in? Potem si ti še vedno verjetno lahko not, mene pa tudi ne bo noben ustavljal, če se mi bo zluštalo čez prag k vam user posted image

clock-img

03.07.2014, 22:31

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

Pedrino, žal so vrata zate zaprta.

Kvačkam.
In #štrikam#.

clock-img

03.07.2014, 22:35

clock-img

patrino

pencil-img

2142

Hja kaj češ, zgoraj že vedo kaj je prav. Po moje bi me ob takem bogem humorju od dolgega časa pobralo sredi vaše igralniceuser posted image

clock-img

03.07.2014, 22:38

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

Hja kaj češ, zgoraj že vedo kaj je prav. Po moje bi me ob takem bogem humorju od dolgega časa pobralo sredi vaše igralniceuser posted image

A tako slabotna si?

Kvačkam.
In #štrikam#.

clock-img

03.07.2014, 22:40

clock-img

patrino

pencil-img

2142

Seveda jaz nisem neka mačistična bejba s tanka. Sem nežno bitjeuser posted image

clock-img

03.07.2014, 23:01

clock-img

mamica deklicam

pencil-img

2385

z možijem razmišljava, da bi 5-letnika prepisala v drug vrtec zadnje, predšolsko leto. kakšne izkušnje imate z menjavo vrtca?

mi imamo lepe izkušnje. Smo se selili in je hči pri treh letih zamenjala vrtec. Sprejela je brez problema, še največji problem je bil pri mojem dragem, ker še sedaj pogreša prvi vrtecuser posted image . Glede na starost ti pa ne znam povedat, kako bo tvoj sprejel.

clock-img

03.07.2014, 23:55

clock-img

liliana

pencil-img

10282

Tebi ne.....otroci pa lahko določene zadeve čisto enostavno sprejmejo.....mnogo lažje kot mi starši......

clock-img

04.07.2014, 05:24

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem