cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

14.10.2013, 10:50

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

14.10.2013, 22:56

clock-img

jure2610

pencil-img

19

Seveda, da tudi preko spleta. Za najmlajše maš full cute stvari na tej strani. Za večje otroke pa se raje poslužujem osebnega obiska z otrokom, da pomeriva stvari.

clock-img

15.10.2013, 15:46

clock-img

kajalin*

pencil-img

1402

hallens

clock-img

15.10.2013, 16:09

clock-img

rakica82

pencil-img

786

Seevil, super kvaliteta, hitra dostava, slovenski izdelki.

ti si najlepša pesem življenja mojega...

clock-img

18.10.2013, 20:39

clock-img

sannndra

pencil-img

88

Predvsem na Next. Samo sem bila zadnjič kar razočarana, ker njihova dostavna služba dostavi samo 1x (potem moraš iti v trzin iskat). Mislim ne bi škodilo, če bi vsaj poklicali prej, če smo doma ko skušajo dostavit. :/ Sicer ok.

BLOG

clock-img

19.10.2013, 21:52

clock-img

Aniika

pencil-img

8

meni je pa DHL iz nexta dostavil, tud po tem ko je bil že 1x na vratih bloka, pa ni najdel zvonca z mojim imenom user posted image (ups pač, je sam od atija priimek goruser posted image ). Sem mogla poklicat in so bli čez 10 min pr meni, tko da očitno majo različne muhe user posted image

sem pa super zadovoljna z Nextom :)

clock-img

19.10.2013, 22:08

clock-img

elia

pencil-img

65

Jaz tudi veliko naročam pri nextu...pa nikoli problemov z dostavo user posted image mi tudi v službo pripeljejo, če me takrat ni doma user posted image

clock-img

22.10.2013, 23:08

clock-img

sannndra

pencil-img

88

Uf.. To je pa res različno.. Zadnjič pa pridemo domov, najdemo listek o dostavi pošiljke in piše naj pokličemo na neko številko. Pokliče mož in mu rečejo da je brezplačna dostava samo 1x in da mora zdej it iskat na Brnik oz. naslednji dan v Trzinuser posted image Ne vem kaj jim je bilo takrat, ker se tudi ne spomnim da bi bile vedno take fore. Ponavadi pokličejo prej..user posted image Krnekiuser posted image

No ja...mogoče so imeli slab dan... sicer ponavadi štima in dobiš v treh delovnih dneh.

BLOG

clock-img

07.12.2013, 09:00

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Hvala za info o nextu.Prvič slišim zanj, sem ga pogledala in imajo kar ok ponudbo, pa tudi cene.Zanimajo pa me potni stroški?Koliko znašajo do nas?

clock-img

07.12.2013, 10:45

clock-img

Lilla81

pencil-img

33

Meni je tudi super Next,imajo lepo ponudbo.Je pa dostava brezplačna tako,da plačaš samo obleke. Edino enkrat se mi je zgodilo,da so mi podvojili naročilo,ampak smo rešli brez težav.

clock-img

07.12.2013, 12:17

clock-img

šrimpf

pencil-img

401

ko je govora o nextu, kako je z njihovimi številkami otroških čevljev? zimski so mi zelo všeč za sina, pa si kar nekako ne upam. oblačila sem pa že naročala.

clock-img

09.12.2013, 13:09

clock-img

noseckec23

pencil-img

155

Mene pa zanimajo stevilke oblacil, s katero trgovino jih lahko primerjam pri nextu?

clock-img

09.12.2013, 15:20

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Super, če je dostava gratis, sem kar presenečena. Zanima me pa če je kje na netu tabela glede njihovih dimenzij , številk?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem