cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

06.08.2013, 09:34

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

13.08.2013, 22:18

clock-img

uwaga

pencil-img

613

Samo zato smo jo odkrili, ker so preverjali prisotnost protiteles v krvi. Je imela zelo povišane vrednosti. Potrdili pa z gastroskopijo. Sicer naša punca ni imela nič znakov, ki bi kazali na celiakijo.user posted image

clock-img

14.08.2013, 08:27

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Našega so pred meseci testirali za celiakijo- 2 leti jamral, da ga trebušček boli (k sreči je nima). Takrat sem zdravnici omenila, da kakih znakov za to bolezen nima, pa mi je rekla, da je glih imela en primer 9 letne punčke, ki je dolgo časa govorila, da jo želodec boli. Drugih znakov ni imela, šele zdaj so jo testirali in dokazali celiakijo.

clock-img

14.08.2013, 08:59

clock-img

nanka

pencil-img

3998

Meni so jo potrdili en mesec nazaj. Nisem imela nobenega znaka ( samo težave z kožo, srbeči izpuščaji). Dermatologinja mi je naredila biopsijo kože, vzela kri in poslala k gastroenterolugu. Celiakija je potrjena (biopsija dvanjasternika in serološko).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem