writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

07.02.2013, 16:22

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

07.02.2013, 17:10

clock-img

Anonimen

Žal je ja user posted image Pri večini je tako.
Tudi jaz sem imela tako kot vsi malčki belo bele mlečne zobe, potem stalne pa precej rumenkaste, pa nikol nisem ne kadila ne pretiranih doz kave in čaja konzumirala.

clock-img

07.02.2013, 17:38

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

07.02.2013, 17:44

clock-img

Anonimen

Da te potolažim ... v svojih 30 pomladi sem pridelala 4 plombe, pa še te so na modrostnih. Nič okrušeno in nič skelenja user posted image

clock-img

07.02.2013, 17:50

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

07.02.2013, 17:58

clock-img

Anonimen

Upam, da ja user posted image

clock-img

07.02.2013, 18:13

clock-img

nusi

pencil-img

1833

tudi jaz sem imela rumene stalne zobe - se mi zdi, da na začtku še bolj kot sedaj, pa tudi še nimam plombe

clock-img

07.02.2013, 18:13

clock-img

liliana

pencil-img

10282

Jaz imam tudi bolj rumene zobe.....ni zdaj to tako, da bi bili rumeni kot trobentice, rahlo rumeni in niso modno beli kot tisti iz tv reklam.....

Mi je pa zobozdravnik rekel, da imam verjetno zaradi tega, ker so rumenkasti, tako zdrave zobe....baje da čisto bela barva sklenine ni zdrava.....

No, stara sem pa 40 let in imamo kot Otika, manj kot 5 plomb.....pa vse zdrave zobe.......in nikoli še nisem okusila kako je, če te boli zobuser posted image ......upam, da še nekaj časa ne bom......

clock-img

07.02.2013, 18:20

clock-img

liliana

pencil-img

10282

IZVIRNO SPOROČILO: nusi

tudi jaz sem imela rumene stalne zobe - se mi zdi, da na začtku še bolj kot sedaj, pa tudi še nimam plombe

Zdaj si se že navadila, pa se ti ne zdijo več tako rumeni.....user posted image

clock-img

07.02.2013, 22:41

clock-img

kajalin*

pencil-img

1402

tud js nismam snežno bele sklenine, je pa res da bom letos 34 in nimam še nobene plombiceuser posted image

clock-img

08.02.2013, 09:18

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

08.02.2013, 12:38

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Da te potolažim - to je čisto normalno. Naša L ima stalne zobe veliko bolj rumene kot mlečne, me je ravno par dni nazaj vprašala zakaj ima rumene zobe če jih stalno umivauser posted image ...Ampak to se potem ko vsi mlečni padejo ven ne opazi več, opazi se trenutno ker je nekaj belih, nekaj pa rumenih...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

08.02.2013, 14:54

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

08.02.2013, 15:00

clock-img

Doll

pencil-img

1726

če ima človek bele zobe to še ne pomeni da so zdravi!!!
Rumena barva zoba je čisto ok in je normalna. In vsi zobje niso enako "obarvani " user posted image

clock-img

08.02.2013, 16:19

clock-img

liliana

pencil-img

10282

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

no, evo... se nasa zobarca tega ne ve - dobr, da obstaja RR user posted image (no, naj ji bo, ful je mlada...)

moj zobar je pa pred penzijo.....user posted image

clock-img

08.02.2013, 21:27

clock-img

LittleSun

pencil-img

2300

Da ne odpiram nove teme bom kar tukaj vprašala.
Koliko časa približno traja od takrat ko zobek odpade do takrat da se vidi nov zobek. Našemu je prvi zobek odpadel in je spodaj takoj rastel stalni, ki je že skoraj do konca zunaj (btw...ni nič rumen), par dni kasneje mu je padel ven zobek zraven, ki pa ga po cca. 10 dneh še kar ni na spregled user posted image user posted image bi me moralo skrbeti??

clock-img

08.02.2013, 21:47

clock-img

Doll

pencil-img

1726

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Da ne odpiram nove teme bom kar tukaj vprašala.
Koliko časa približno traja od takrat ko zobek odpade do takrat da se vidi nov zobek. Našemu je prvi zobek odpadel in je spodaj takoj rastel stalni, ki je že skoraj do konca zunaj (btw...ni nič rumen), par dni kasneje mu je padel ven zobek zraven, ki pa ga po cca. 10 dneh še kar ni na spregled user posted image user posted image bi me moralo skrbeti??

ja,no pa saj je šele 10 dne,ne pa 10 mesecev. Bo že in ni nič narobe. vsi zobje enako nikoli ne rastejo

clock-img

09.02.2013, 17:37

clock-img

moci

pencil-img

5572

moja hči ima tudi rumeno stalno enko. to ni tako manj bela kot so normalno stalni zobje, ampak prav rumena.
zobozdravnica je najprej tudi mislila, da je kamen, ampak je prav zrasel tak zob. je rekla, da se ponavadi tako zgodi, če se otrok kaj udari v čeljust, še preden zobje izrastejo. pa se ni, vsaj jaz ne vem, da bi se.
mi je razložila, da je to ena deformacija, ki je kar pogosta.

clock-img

11.02.2013, 11:28

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

No jaz imam tudi rumenkaste zobe in baje je to od AB. Ni mi pomagalo nobeno čiščenje zobnega kamna... imam pa zato res kar dobre in močne zobe. Res, da me je en zob matral ene 10 let ampak na splošno malo plomb.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem