cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

03.09.2005, 10:46

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

03.09.2005, 11:11

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

naš ima od Alplesa Harmonijo in je po enih 4 al 5 letih še vedno kot nova

kolegica je kupila pred kratkim za svojega 6 letnika od Malega princa in je ful lepa izvedba

clock-img

03.09.2005, 12:47

clock-img

urška

pencil-img

3136

kaj pa ikea? men majo ful hude stvari. zdej dobiš lahko v lj že katalog 2006

clock-img

03.09.2005, 12:59

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Mi smo pa najbolj navdušeni nad otroško sobico Iles-mali princ in Izi line (ta bi nas stala okrog 350.000). Meni so full všeč, varianta od nekako 2 let naprej, pa tudi še pri 15 in kasneje ne bi bila preveč otroška. Je pa to nadstropna postelja (2 jogija) in omare..pisalno mizo bomo kupili posebej.

clock-img

03.09.2005, 13:02

clock-img

rija

pencil-img

15589

Bila v Ikei, pa nimajo nevem kakšne izbire. Kar je poceni ni nič vredno, konkretno tista posteljica za 35 eur zgleda v živo tako, da imaš občutek, da ne bo zdržala tedna dni. Imaš pa ves katalog na ikea.at. Meni osebno so bile dosti bolj všeč stvari v MOMAX Graz na nasprotni strani od Ikee. Pa nič dražje. Sploh previjalne omare so krasne in funkcionalne. Pa velika izbira.

clock-img

04.09.2005, 00:38

clock-img

Anonimen

Jaz mam sobo od malega princa .. pa mi je cist kul .. mam jo pa .. hm, kakih 7,8 let.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem