cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

14.07.2009, 09:06

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

11.04.2010, 15:25

clock-img

pikapolona2

pencil-img

2974

milena...če ga še nisi kupila....ga en prodaja na bolhi...ganz novega.
za 350 EUR....sem ga že skor jaz kupila....samo jaz hočem ročko za mleto kavo....ta pa ima ročko za tiste blazinice.

Če pa si ga že kupila....mi povej kako se obnese...ker meni je tudi fuuul lepa mašina........

clock-img

12.04.2010, 10:15

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

džezva je zakon  user posted image

clock-img

12.04.2010, 10:21

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

točno tegale sem vidla v cityparku v trgovini Dota... mogoče pokliči pa vpraši če bojo/so mel kake degustacije.

aja, drugač sem pa ta teden vidla da ma hofer en dokaj ok kavni aparat, ki tudi mleko peni za 250€, če se ti da kam pogledat.

< Sporočilo je popravil Felicita -- 12.4.2010 10:25:02 >

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

13.04.2010, 08:16

clock-img

sanelaa

pencil-img

1016

pri nas imamo nescafe dolce gusto.............fajn zgleda, nič čiščenja, kava je okej za nas in za obiske, tamali pa tud nori na kakav. Več ne rabimo oz. glede na to da je v pogonu največkrat v času obiskov, je okej.

clock-img

13.04.2010, 12:16

clock-img

darja.mark

pencil-img

1244

IZVIRNO SPOROČILO: UnPerfect

džezva je zakon  user posted image

se kar podpišem če lahko user posted image

clock-img

19.04.2010, 16:45

clock-img

pajkica2

pencil-img

106

jaz imam nespresso aparat že nekaj let pa lahko rečem da ni boljše kave, pa še nobene packarije ni. v pisarni sem imela illy (na blazinice) in lavazzo blue, pa nespresso gladko prekaša obe. aparati so ugodni, kapsule pa kupujem v Grazu.

clock-img

19.04.2010, 17:06

clock-img

rija

pencil-img

15589

jaz pa imam caffisimo in sem tudi ful zadovoljna. kupujem pa eduscho crema grande in brezkofeinsko in je super.....v kapsulah in ni nobene packarije.

...vox populi...

clock-img

19.04.2010, 17:09

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

Jaz mam Dolce Gusto. Prava stvar, sam kapsule so malo drage. Ampak, vse ma svojo ceno in jaz ga več ne zamenjam. Razen za novi model, ki mi je še bolj všeč.
Mi je boljši okus kave kot ta Eduscho.user posted image

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

clock-img

19.04.2010, 17:11

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

Ja, kapsule ima najcenejše Leclerc, Lundo, ki jo jaz največ pijem, je 4,36€, v Sparu 4,99, v Merkurju 4,89, vAvstriji pa 4,79 -tak nekak!

clock-img

19.04.2010, 17:11

clock-img

rija

pencil-img

15589

povabi me na kavo....da vidim razlikouser posted image user posted image user posted image

...vox populi...

clock-img

21.04.2010, 14:23

clock-img

Martinčka

pencil-img

1271

no da povem da imamo tega illy doma in da je zaaakon! jaz sicer ne pijem ravno kave tako kot enkateri ampak si jo privoščim res po potrebi.. sam tast in obiski pa dokazujejo da je ta aparat najboljši! imamo tudi ta dolce gusto in se mi zdi da sploh ni primerjave!

drugače pa si zdaj jaz želim kupit krups nespresso sam me tudi cena daje... hm... bomo vidli...

clock-img

21.04.2010, 14:33

clock-img

Anonimen

Midva imava tegale Krupsa:

user posted image

Men dela zelo zelo dobro kavo in kar je najpomembnejše, vanj se da navadna mleta kava niti ni potrebno, da je expresso. Smo imeli pa v 3h letih že 2x probleme s tesnilom okrog ročke.

clock-img

21.04.2010, 19:33

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Milena, jmi imamo podobnega v službi. Sicer ni čisto enka je podoben. Kava je odlična, ker je kava pač Illy. user posted image
Niso pa blazinice, eni vložki za kavo.

Za doma ga nikakor ne bi imela v službi je pa praktičen. Ti kavni vložki so zeloooo dragi glede na količino kave, ki jo dobiš ven.

Za doma imamo mi De Longhi aparat za kavo, kamor se da navadna kava in je res odličen aparat, kava te pa precej ceneje pride.

lp

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

21.04.2010, 20:06

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

05.05.2010, 17:46

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

povabi me na kavo....da vidim razlikouser posted image user posted image user posted image

Sem komaj zdaj videla, kak se ponujaš....user posted image user posted image user posted image .
Evo, si vabljena, samo povej, kda ti paše.user posted image

clock-img

11.05.2010, 21:51

clock-img

Poly83

pencil-img

7

Jaz imam tudi Nescafe Dolce Gusto in je kava zakon. Za mojega, ki ne pije kave, pa je chococino :)
Nič packanja, enostavno za uporabljat in ODLIČNA KAVA!

Kapsule običajno kupujem v Mercatorju - so malo cenejše kot v Sparu.

clock-img

11.05.2010, 21:53

clock-img

Poly83

pencil-img

7

Aja, še tole. Zdaj je tudi pri nas na voljo novi model. Sem videla v trgovini. Bi ga kar zamenjala, samo že imam ta prvega.

clock-img

07.08.2012, 22:02

clock-img

Markez

pencil-img

1

Če še koga zanima; ugodna ponudba novih in rabljenih avtomatov verjetno najboljših proizvajalcev Saeco in Bianchi:

http://lipacafe.si/index.php/avtomati/avtomati-za-pisarne-in-gospodinjstva

lep pozdrav

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem