cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

02.11.2004, 12:02

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

02.11.2004, 12:06

clock-img

ninca

pencil-img

995

:((:((:((žalostno:((:((
:bravo::(ampak zelo lepa pesem :(:bravo:

clock-img

02.11.2004, 12:07

clock-img

Anonimen

Zelo žalostno. Takih stvari med službo ne smem več brati, me vsi čudno gledajo, ko mi že skoraj solze dol tečejo.

clock-img

02.11.2004, 14:41

clock-img

kimi

pencil-img

3836

:((:((:(( lepa pesem

clock-img

03.11.2004, 16:20

clock-img

bambi

pencil-img

1021

Baby angel, moja punčka Lea ima svoj prostor na polju belih vrtnic. Vem kako si se počutila ko si prišla na to mesto. JAz ki sem 2x tedensko tam, me je na dan mrtvih prizor resnično pretresel. Toliko svečk, toliko rožic.... moram priznat, da so mi kolena klecnila in sem mislila da sem bom sesula, čeprav je že 1 leto od smrti moje pupe. Solze so kar same tekle, ne vem zakaj ampak to večer sem hotela hitro vstran. Preveč me je bolelo.
Lepo pesem si napisala, si jo bom shranila.

LP Bambi :angel:

clock-img

05.11.2004, 09:21

clock-img

Tada

pencil-img

132

Kje pa je polje belih vrtnic - s kateri strani pokopališča; kje je najboljše iti?

clock-img

11.11.2004, 12:40

clock-img

Donja

pencil-img

565

Mi imamo v neposredni bližini Belih vrtnic grob, kamor hodim svečke prižigat in sem se tudi na Belih vrtnicah ustavila. Prizor te resnično pretrese in sama sem komaj zdrževala jok, ker je z mano bil moj mišek, in sem se bogu zahvalila, da je moj otrok zdrav in prosila, da mi nikoli ne bo tega treba. Ko sem videla mamico prižigat svečko, sem pa kar pobegnila. Le zakaj morajo takoj umret?

Pesem pa je res lepa.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem