cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

29.05.2007, 19:07

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

29.05.2007, 21:13

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Nobena kovina ne sme v mikrovalovko, kolikor vem.

clock-img

29.05.2007, 21:57

clock-img

sergy

pencil-img

113

Jaz dam vse krožnike, plastične posodice (navadne in ne tiste za mikrovalovno) in keramične lončke. Paziti moraš samo, da ni na posodi zlatega roba, ker začne prasketat in sekat po mikrovalovki.

Nič ne kompliciraj, kipni  v njo plastiko ali keramiko in probaj nič ti ne bo.

Navadna posoda, jedilni pribor in podobno pa ne dajaj notri.To plastično posodo jaz mislim, da samo dražje prodajajo, ker je pač namenjena mikrovalovni(preverjeno je da tudi navadna in cenejša funkcionira)

clock-img

30.05.2007, 07:33

clock-img

honey

pencil-img

2567

Tudi jaz pazim na to, da krožniki nimajo zlatega roba (sicer nimam nobenih takih, ampak vseeno), plastične posode pa dam tudi vse, ne glede na to, ali so za v mikro ali ne.

clock-img

30.05.2007, 07:48

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Kovina ne sme v mikrovalovko.

Pa še zlato pravilo: če se posoda segreje (tako, da je skoraj ne moreš prijeti!), vsebina v njej pa ostaja bolj hladna, potem posoda ni primerna za v mikrovalovko!

clock-img

01.06.2007, 16:10

clock-img

alja01

pencil-img

226

Pa še zlato pravilo: če se posoda segreje (tako, da je skoraj ne moreš prijeti!), vsebina v njej pa ostaja bolj hladna, potem posoda ni primerna za v mikrovalovko!
Se strinjam z zgornjo izjavo.
Nič kovinskiga v mikrovalovko, pa tud če so krožniki obrobljeni (zlato, srebor, kovina) ne smejo v mikrovalovko.

26.11. 2006 je v najino življenje posijal sonček z imenom Alina.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem