cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

26.04.2007, 09:16

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

26.04.2007, 12:06

clock-img

Anonimen

Mene ne sprašuj, ker sem že 27 mesecev na istem in še nisem pogruntala, kaj naj naredimuser posted image

clock-img

26.04.2007, 12:08

clock-img

Vilma

pencil-img

1567

Sama sicer ne dojim toliko časa kot ti, pa vendarle ti bom odgovorila bolj na splošno, mogoče ti bo pomagalo. user posted image

Če si se odločila, da se nočnega dojenja več ne greste, vztrajaj še naprej.

Pišeš, da traja že en teden, pa ni nič boljše. Postavi si nek cilj. Npr. da boš vztrajala še tri dni, pa boš vidla potem. Če zdaj prenehaš, boš mogoče čez mesec dni ponovno poskušala in takrat boš na začetku. Spet te čaka vsaj teden matranja, saj veš.  Itak pa si napisala, da ti nočno dojenje preseda.
Torej imaš na razpolago nadaljevanje nočnega dojenja, ki ti ne odgovarja, ali pa še tri dni matranja (mogoče več) za uspeh.

Mislim, da leto in pol star otrok lahko prespi celo noč brez hranjenja, tako da mu dojenje predstavlja očitno samo crkljanje. Pockrlja pa se lahko na zizi zvečer preden zaspi in zjutraj ko vstane.

Upam, da ti bodo še ostale punce tu odgovorile. Mogoče ti bo dala katera kakšen nasvet, kaj mu še lahko rečeš, da bo razumel in sprejel.

Pa pogumno naprej, cilj je dosegljiv le trenutno ga verjetno ne moreš videt user posted image

clock-img

27.04.2007, 15:51

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Ne vem, počakat, da se sam odstavi...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

27.04.2007, 17:36

clock-img

Anonimen

Naj gre k babici na počitnice za en teden user posted image .

clock-img

27.04.2007, 18:28

clock-img

madela

pencil-img

4734

Jaz bi verjetno tudi dojila bolj dolgo,če ne bi prišlo do tega,da sem zbolela in sem morala jemat zdravila pri katerih strogo nisem smela dojit.Velikokrat sem se jokala,ker mi je bilo hudo gledat otroka kako joče.
In kaj sem storila,navadila sem ga na flaško in jo je dobil ponoči namesto zize.Meni je bilo lažje,njemu pa tudi malo.
Je pa trajalo cela dva tedna,da je nehal jokat in se je sprijaznil.
Aja,star pa je bil 1 leto,ko sem morala nehat dojit.
Upam,da vam uspe s čim manj jokca.

clock-img

28.04.2007, 09:52

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

28.04.2007, 13:19

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nalin

Žan ni navajen spati brez mene in bi se zadeva samo poslabšala.

Navadi ga drugače. Nikoli se ne bo navadil na kaj drugega, če ga boš vezala samo nase. Ne pri letu in pol ne pri tridesetih.

clock-img

28.04.2007, 22:13

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

28.04.2007, 22:27

clock-img

Anonimen

in očitno še ni pripravljen na to, da mamice ni zraven

Najprej mora biti pripravljena mamica user posted image . In očka.

Otrok čuti z njima.

clock-img

28.04.2007, 22:34

clock-img

madela

pencil-img

4734

No sedaj po tem pisanju, me je očitno nekdo uslišaluser posted image , kajti žan ne joka večuser posted image no zbuja se še, ampak joka pa ne več. Huh kako olajšanje.

Sicer pa mič, vse babice še delajo, tako da enotedenske počitnice odpadejo, poleg tega pa Žan ni navajen spati brez mene in bi se zadeva samo poslabšala.

Madela, Žan je flašo že od vsega začetka zavračal (pijemo iz kozarca), ponoči sem mu sicer ponujala za pit, pa ni hotel.

user posted image user posted image
Dvakrat bravo za vas! Prvič,za uspešno odstvljanje ponočiuser posted image ,želim da vam rata,drugič pa za pitje iz
kozarčkauser posted image . Moj mali-veliki fant,leto starejši od vašega še niti pod razno ne dovoli,da mu vzamem stekleničko,pa že ve pit iz kozarčka.

clock-img

28.04.2007, 22:43

clock-img

Gordana-3

pencil-img

978

nekako mu v glavi mora narediti en klik, da on zize ne rabi več. ne vem, kako narediti, da to tega klika pride. jaz sem svojo prvo dojila do 18 meseca, tud ponoči še 2x, ko mi je tud postalo preveč. in sem nehala iz enega dneva na drugi dan. ponoči sem ji nekaj časa še dala mleko v flaški, ker je še vedno nekaj hotela pit. tud flaško je sprejela, čeprav je prej NIKOLI ni marala. nikoli pa ni vprašala več za zizo, edino, ko me je kdaj videla nago, je usta našobila in hotela zizat. in tega se je spominjala še 7 mesecev po končanem dojenju, ko me je bilo že strah, kako bo, ker je dobila sestrico. ampak ko je prišla sestrica, je izginilo tud to. to je naša izkušnja, upam, da ti bo ratalo to prebrodit s čim manj travmami pri tebi in seveda pri otročku.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem